31 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2012-09-19 12:45:38)

Odp: KUPIE ktm 690 smc

nie chce nikogo tu uswiadamiac ale prosze zapoznac sie z leasingiem bankowy w przypadku ogloszenia upadlosci przez firme ze spolka z.oo po okreslonym czasie i w okreslonym banku na okreslonych warunkach .auto 911 rs.

przypominam tylko ze temat dotyczy motocykla i tego chcialbym sie trzymac.

32

@aktivebat.no

- Człowieku -wpier*alasz się butami pełnymi gnoju na ogólnopolskie forum i strzelasz z pi*dy... Na każdym innym forum dostałbyś bana i tyle !

Wiesz wogóle co to NETYKIETA !?!?

Hardcore - it's more than music...

33

Wypowiedź activ-a była raczej ironiczna niż pomocna a teraz wielce będziecie bronić starych forumowiczów i siebie na wzajem.. może temat się wyczerpał jak nikt poza tym nie ma nic do powiedzenia i świeżak został pojechany..
Ze dwie sztuki ostatnimi czasy chyba uciekły z allegro , szukaj może coś ktoś gdzieś wystawi , powodzenia .

34

ja sie nie czuje pojechany ai nie czuje sie rowniez świerzakiem :)
wolałbym rowniez o konkretne posty a nie tego ze mam szukac na allegro bo robie to codziennie ale za powodzenie dziekuje.szukam gdzie moge , zapewniam.

35

najtanszy smc-r na mobile.de - 7700Euro, na ebay.co.uk -6350GBP Wiec ceny zblizone do nowego u nas w salonie, nie wiem skad sie wzial jakis czas temu na allegro smc-r za 25000pln ale po mojemu to przekret byl jak nic.  W Poznanskim rapidzie 36200 wywoławczo ze cewke nówke niesmiganke

525 EXC

36

tak sobie teraz czytam ten temat i nadaje sie on tylko i wylacznie na zal.pl
ogarnijcie sie...

posty typu: "uwierz ze po tym lisciu ktorego bym "dostal" od Ciebie to z Ciebie do konca zycia zostalaby roslinka wiec jesli jestes taki odwazny napisz na pw"

co wy dzieci neostrady ???

Huska 701 '17

37 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2012-09-19 16:47:48)

czasem trzeba zejsc kilka poziomow nizej zeby do niektorych dotrzeć.

czarnysm610 napisał/a:

najtanszy smc-r na mobile.de - 7700Euro, na ebay.co.uk -6350GBP Wiec ceny zblizone do nowego u nas w salonie, nie wiem skad sie wzial jakis czas temu na allegro smc-r za 25000pln ale po mojemu to przekret byl jak nic.  W Poznanskim rapidzie 36200 wywoławczo ze cewke nówke niesmiganke

widziałem to na allegro,tez mysle ze wałek. mi w Profi w Lodzi powiedzieli 37500 ale jakis rabat moge dostac i jak obliczyl wyszlo 35,500.

38

czytam i nie mogę uwierzyć, aktivebat.no ile Ty masz lat ?

39

Black-Jack napisał/a:

czarnysm610 napisał/a:

widziałem to na allegro,tez mysle ze wałek. mi w Profi w Lodzi powiedzieli 37500 ale jakis rabat moge dostac i jak obliczyl wyszlo 35,500.

Pisałem w innym poście, że jest jeszcze jeden do wzięcia w niezłej cenie (zależy jak Ci idą negocjacje) i z pełnym akrapovicem (też spora wartość) w KTM Rally Warszawa. Jedyna wada to że mają przebieg ok 14-20km (były prezentowane na Vervie).
Moim zdaniem warto - po pierwsze szansa na używkę w PL kupioną w Polsce bez przygód jest podobna jak trafienie w totka - po drugie masz moto od nowości, jesteś I właścicielem itd. i to też się liczy np przy późniejszej sprzedaży.

40 Ostatnio edytowany przez aktivebat.no (2012-09-19 18:39:05)

bierz mojego, jest warty swojej ceny...nauczysz sie jezdzic to sobie kupisz nowego:))

a tak nawiasem mowiac to ubezpieczenie nowego RS kosztuje wiecej niz nowy SMC-R  wiec cos tu nie pasuje....

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

41

Maciek525 napisał/a:
Black-Jack napisał/a:

czarnysm610 napisał/a:

Pisałem w innym poście, że jest jeszcze jeden do wzięcia w niezłej cenie (zależy jak Ci idą negocjacje) i z pełnym akrapovicem (też spora wartość) w KTM Rally Warszawa. Jedyna wada to że mają przebieg ok 14-20km (były prezentowane na Vervie).
Moim zdaniem warto - po pierwsze szansa na używkę w PL kupioną w Polsce bez przygód jest podobna jak trafienie w totka - po drugie masz moto od nowości, jesteś I właścicielem itd. i to też się liczy np przy późniejszej sprzedaży.

juz dzisiaj za pozno ale jutro ogarne temat bo moze byc to czego szukalem, dzieki za wskazówke.

42

Black-Jack napisał/a:
Maciek525 napisał/a:
Black-Jack napisał/a:

juz dzisiaj za pozno ale jutro ogarne temat bo moze byc to czego szukalem, dzieki za wskazówke.

Napisz jutro co i jak z ta sztuką z VERVY,

525 EXC

43

Tak przeglądam ten temat i proszę o zakończenie tych "pojazdów"!
Trochę kultury obowiązuje.
W razie dalszych kłótni będę rozdawał banany!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

44

aktivebat.no napisał/a:

to idz do salonu i kup..

i zrobisz tak jak napisalem:))  ,a jak Tobie to napisalem to mnie od trola pojechales

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

45

czarnysm610 napisał/a:
Black-Jack napisał/a:
Maciek525 napisał/a:

Napisz jutro co i jak z ta sztuką z VERVY,

ok 35 tys zł z pełnym akrapovicem (teoretyczna wartość ok 5tys) czyli można założyć, że o tego Akrapa jest się do przodu w stosunku do ceny oferowanej normalnie w Profi. Nowy, do I rejestracji, z przebiegiem 15-20km ponad normalny stan z fabryki to ten pokaz na Vervie. 3 sztuki z 4 już zaliczkowane - została jedna sztuka, którą chciał sobie zostawić Marek D. ale ponoć gotów jest sprzedać jak się pojawi klient (przynajmniej tak twierdził jak byłem rezerwować swojego).