1

Temat: DRZ oryginalny uchwyt na tablicę / światło

Witam,
ułamał mi się uchwyt pod tablicę rejestracyjną. Próbowałem go kleić/spawać ale znów pęka od wibracji w tym samym miejscu.

Może ktoś montował tail tidy i mu został oryginalny uchwyt od DRZty?

Pozdrawiam!

drz450sm & cbr600f pc41
701 in progress :)

2

Odp: DRZ oryginalny uchwyt na tablicę / światło

spróbuj skleić taśmą naprawczą - w castoramie za ok 15zł kupiłem w kolorze czarnym jak mi się ogon połamał i już ponad miesiąc trzyma. W międzyczasie zamówiłem mocowanie tablicy drc-metalowe dedykowane do DR-Zy i tego raczej nie połamie :)

3

698 672 101

sprzedam części :
DRZ 400 , KTM EXC 400 / 520 / 525
zamienię koła enduro na koła SM
gg 6777220

4

michciu napisał/a:

spróbuj skleić taśmą naprawczą - w castoramie za ok 15zł kupiłem w kolorze czarnym jak mi się ogon połamał i już ponad miesiąc trzyma. W międzyczasie zamówiłem mocowanie tablicy drc-metalowe dedykowane do DR-Zy i tego raczej nie połamie :)

Mam właśnie taką taśme już kilka tygodni, sprawuje się świetnie, tylko wizualnie troche nie tego :)
DRC, można gdzieś w polsce dostać? Teraz na allegro dedykowanej do drz nie widze. Czy zamawiałeś z ebay/wheelingcycle/motostrano?

drz450sm & cbr600f pc41
701 in progress :)

5

zamawiałem u MEFO ([url]http://allegro.pl/my_page.php?uid=11210681[/url]) - są dystrybutorem DRC/Zeta na Polskę i na dniach ma być u nich.  Zadzwoń do nich, może zamówili więcej tych uchwytów.