Odp: SM Cup WallraV - kto będzie?
Jest, jeździć za kimś trochę lepszym a nie o niebo lepszym, to jest okazja do obniżania morale.
:D
No tak, ale nie ma się co załamywać tylko pomyśl: skoro on potrafi to ja też się mogę nauczyć.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SM Cup WallraV - kto będzie?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest, jeździć za kimś trochę lepszym a nie o niebo lepszym, to jest okazja do obniżania morale.
:D
No tak, ale nie ma się co załamywać tylko pomyśl: skoro on potrafi to ja też się mogę nauczyć.
Ja się nie załamuję tylko 30 godzin jazdy rocznie to trochę mało a na więcej nie bardzo mogę sobie teraz pozwolić. Najlepiej to wystartuj w zawodach i się przekonasz na własnej skórze że nic się od nich nie nauczysz.
Brawo dla fajterów Materki i Radka za zgłoszenie! Jezdzcy na Kawasaki maja widac jaja no i parę euro w zanadrzu. Trzymam kciuki!
Najlepiej to wystartuj w zawodach i się przekonasz na własnej skórze że nic się od nich nie nauczysz.
No to nie mogłeś mi tego powiedzieć na początku zeszłego sezonu ?? ?? ?? :D
Tak czy inaczej, zadajcie szyku !
Ja się nie załamuję tylko 30 godzin jazdy rocznie to trochę mało a na więcej nie bardzo mogę sobie teraz pozwolić. Najlepiej to wystartuj w zawodach i się przekonasz na własnej skórze że nic się od nich nie nauczysz.
Nie denerwuj się! Każdy kto startuje w zawodach to już dla mnie jest gość, na szczęście moje moto się nie za bardzo nadaje do ścigania i na razie ktoś inny musi być ostatni.
Dajcie czadu mimo wszystko! Być może pojawię się w roli kibica i pstryknę parę fotek.
No to nie mogłeś mi tego powiedzieć na początku zeszłego sezonu ?? ?? ??
:D :D :D :D
no to Panowie cos podpowiem :
ekipa z Wallravu kreci na Kisielinie granice 40sek (jadac w prawidlowa storne - same prawe zakrety i tylko 2 lewe) , a schodza teraz juz ponizej 40 sek , wiec jest naprawde niezle!!!
Bauer zrobil tam 38sek jadac na niedawno odbytym treningu!
...no i Pawelce tez niezle wymiataja tam - 39 sek - to standard...
tyle tylko ze to wszystko na samym asfalcie
ja robie sredni 43sek czasami 42sek ale na wyjechanych już slick-ach wiec duuuuzzzzo brakuje jeszcze... pozdro dla wszystkich startujacych
Jest grubooooo!!!
Ja będę kibicem, bo moje moto też nie bardzo na ściganie pasuje...
Ale jaram się na maxa ,że będzie taki wysoki poziom.
pozdro
Ja też się wybieram i zobaczymy jak to będzie :) napewno dobrze bo zawsze jest dobrze, jednak przekonamy się gdzie jest nasze miejsce w szeregu... A może nie ??
Wiem że leci jeszcze Bartek Cempel i Prezes więc będzie się działo...
Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia w Kisielinie
Szkoda, że Kaczor popsuty, bo znając Jego zacięcie też by mógł powalczyć.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » SM Cup WallraV - kto będzie?
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 79 zapytań