Temat: KUPIE ktm 690 smc
Witam , kupie KTMa 690 SMC rocznik 10' i wyżej. najlepiej wersje SMC-R.
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KUPIE ktm 690 smc
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam , kupie KTMa 690 SMC rocznik 10' i wyżej. najlepiej wersje SMC-R.
pozdrawiam
to idz do salonu i kup..
to idz do salonu i kup..
Sprawdź proszę PW :)
ty sprawdz))
Hmmmm SMC-R to jedynie rocznik 2012 i raczej w PL "bez przygodowego" nie znajdziesz poza salonem...
to idz do salonu i kup..
takie odpowiedzi od trolli prosze sobie darowac bo tematu nie poruszają a odkrywają tylko poziom i to dosc marny.
jako ze duzo osob lata tu podobnymi sprzetami i maja z tym stycznosc na codzien moze maja info o koncu leasingu , checi jego odstapienia. na rynku z uzywek nie widze zadnego 690 smc godnego polecenia dlatego zwracam sie z pytaniem na forum.
samo alledrogo sledze od 4 miesiecy i pojawily sie moze z 2-3 sztuki ktore po kilku dniach zniknely.
z góry dzieki za pomoc.
Black-Jack chodzi o to że KTM 690 SMC R zaczęto produkować w kwietniu 2012, zatem bardzo ciężko będzie Ci znaleźć ten model, gdyż mało kto będzie chciał się go pozbywać.
dlatego tez dodalem "najlepiej SMC-R" bo wierze ze cuda czasem sie zdarzają ;)
byla jakas 12' sztuka na allegro ale tylko jeden dzien...
chce po prostu coś swierzego i nie mowie ze 08-09 pogardze bo wszystko zalezy od stanu.
chcialbym kupic cos jeszcze przed zimą , ale z tą iloscia ofert w pl moze byc ciezko.
jesli sie nie uda wtedy bede myslal o salonie.
Lekko nie jest. Ja na mojego polowałem ponad rok.
Lekko nie jest. Ja na mojego polowałem ponad rok.
znajac zycie , to moja wypowiedz dotyczaca kupna smc-r uzywki jest jak najbardziej trafna, wiec prosze hamuj.
Jak wiesz moj ktm jest na sprzedaz i niedlugo bedzie w kraju, wiec jak jestes zainteresowany to zapraszam.
ps, zreszta inni napisali to samo tylko inaczej:))
a w ktorym miejscu jest jak najbardziej trafna? sa ludzie ktorzy potrafia po miesiacu po kupnie sprzedawac sprzety z miliona roznych powodow.sam ostatnio kupilem auto ktore mialo 3 miesiace i kosztowalo mnie prawie 40procent mniej niz salonowya tez jest 2012. poza tym sposob w ktory sie odezwales uswiadamia mi ze z Toba to nawet muchy w kiblu .... a to ze mi sie spieszy nie znaczy ze jestem zdesperowany. jak nie masz nic ciekawego i w temacie do powiedzenia to prosilbym omijac ten temat bo jak widac sie nie dogadamy a ja strzępic jezyków nie mam zamiaru ani ochoty.
alez ty jestes zwichrowany czlowieku, kup sobie tego smc-r o 40% taniej i nie zawracaj d...
Motory nie tracą tyle na wartości jak samochody, a jak już ktoś wystawi Smc-R to nie mysl że cena będzie mega okazją.
Black-Jack, Tylko musisz brać pod uwagę fakt ile jest na rynku w 40mln państwie takich aut jak kupiłeś a ile jest SMC690R!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KUPIE ktm 690 smc
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 75 zapytań