Temat: Kupię koła enduro pasujące do DRZ SM.
Kupię koła enduro pasujące do DRZ SM.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię koła enduro pasujące do DRZ SM.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię koła enduro pasujące do DRZ SM.
zapewne przeglądasz, to od razu Cię przestrzegę przed allegro,
jeden komplet co jest teraz jest drogi oporowo (nowy komplet opon to 350zł, więc to absolutnie żaden argument że całe koła kosztują 2000zł)
Drugi komplet za 1350zł ja się interesowałem.. ALE. Wcześniej były inne zdjęcia, na których ewidentnie było widać że przednia felga ma 2-3 wgięcia. Napisałem, poprosiłem o dokładne fotki i zapytałem o wgięcia. Typ mi odpisał że to bliki świetlne..
Zaznaczyłem mu dokładnie gdzie widać te wgięcia na fotkach, to mi odpisał że koła sprzedał. Trzy dni później ukazała się ta aukcja którą widać na allegro, z innymi już zdjęciami. Ale opis cena i cała reszta identyczna - wystarczy spojrzeć że stan opon w opisie to 50% a na fotce nowiutkie. Tak więc przestrzegam przed nim, bo zdecydowanie coś kręci.
Ps. pamiętaj że do obu kompletów musisz dokupić tarcze przód i tył, a to nawet za jakieś zamienniki 400zł przód, 200zł tył (z tego co ja się orientowałem).
Ps2. dobra cena to około 1500-1600 za komplet z tarczami. Za tyle kupiłem tu na forum :)
Dzięki. Nie spieszy mi się z zakupem więc poczekam na coś fajnego.
Pzdr.
L.
Wg mnie sprawa wygląda tak:
Chcesz kupic tanio - to kupuj za 1350 zł krzywe - se wyprostujesz. Będą tanie. A tanio to dla niektórych dobrze.
Jeżeli natoamiast chcesz coś mieć dobrego to musisz za to zapłacić. Czasem sie zdarzają okazje - ale to że koleś kupił np tanio enduraka z zapasem sm - chce mieć tylko sm, a w terenie jeździł nie będzie - gówno się zna i wystawia koła za 1500 zł - to nie znaczy że tak sie kształtuje rynek. Ja za swoje koła z tarczami i oponami dałem 2500. Są proste, idealne, nowe opony - pirelli a nie jakieś chińskie gówno. Dodatkowo był ślimak, dystanse i inne takie. Myślę że dwa koła za dwa koła to jest uczciwa cena. :) Zawsze można sie potargować ze sprzedającym. Typ widzę jest z wawy - to mozna podjechać i zobaczyć kółka, a nie pieprzyć na forum trzy po trzy że drogo :)
Sorry sejfer - ale pracuję w branży motocyklowej i mnie wkurwia strasznie to pierdolenie że wszystko drogie. nie stać kogoś - to nie musi jeździć dla przyjemności motocyklem. może sobie kupić bilet miesięczny i mieć wyjebane.
pozdro!
Podłączam się do tematu, chętnie kupię brudasy do dr-z.
698 672 101
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię koła enduro pasujące do DRZ SM.
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 81 zapytań