Temat: [K] Crashpady do ktm lc4
Wiecie gdzie mogę dostać crashpady do ktm lc4?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Crashpady do ktm lc4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiecie gdzie mogę dostać crashpady do ktm lc4?
Jeśli chodzi o crashpady na osie to będę się dziś widział z typem który robi takie rzeczy to spytam go o koszt i dostępność.
Tak chodzi o te na osie bo z tego co wiem do ktm nie wychodzily inne oprocz tych. Będe bardzo wdzieczny, zreszta moj kat tez :]
za oryginalne 140 PLN/ośka freeandfun
za nieoryginalne kolo 25zl/oska castorama
witam,
ja swoje zrobiłem u gościa który robi wszystko , jeżeli podeślesz mu projekt.
Zamówiłem same crashe bo pręt gwintowany kupie w Castoramie.
Koszt 40 + 15 zł za komplet 4 crashy, według własnego projektu.
pozdro
A crashe dopasowujecie od modeli z innych motocykli?
najlepiej kupić deskorolkę z 25 PLN i kółka zamontować, w byłej Sebkowej DRZcie wyszło fajnie i ładnie, nawet się juz sprawdziły :) Oryginalne KTMa mam wrażenie że odpadną przy kontakcie z glebą....
dobrze maciejwra mówi, kółka od deskorolki twardość 98-100, można dobrać kolorem i nadrukiem jak kto lubi
Oryginalne KTMa mam wrażenie że odpadną przy kontakcie z glebą....
No w moim nie odpadły a prędkość była ok 110-120 km/h
Tak tez pewnie zrobię, dzieki za dobry pomysł tylko powiedzcie gdzie kupie tanio deskorolke ;p
Witka!
Osobiście polecam oryginały KTM. Jak je weźmiesz do ręki to zobaczysz, że są asymetryczne. Dzięki temu np. odpowiednio chronią zacisk przedniego hampla i pasują na nakrętkę tylnej osi.
Tak jak girewi testowałem je na asfalcie i na piasku. Jak do tej pory mają drobne rysy. Jak zamontujesz napisem do góry, to po ślizgu pięknie się prezentują na moto przed kafejką :)))
Kurde, muszę moje obrócić napisami do góry !!!
http://allegro.pl/item680846751_crashpad_crashpady_suzuki_drz_dr_z_400_klx_400.html
Co to za padliny bez pomarańczowych napisów ? :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Crashpady do ktm lc4
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 75 zapytań