Temat: (S)Honda CRF 450R z amortyzatorem skrętu
Uwaga! To nie jest mina! A praktycznie bezobsługowa maszynka z minimalnymi kosztami eksploatacji na najbliższe dwa/trzy sezony tylko olej i filtry (oleju niewielkie ilości)
Nie pozbywam się, nie uciekam od niej, 3 lata w moim posiadaniu i nadal mi się nie znudziła.
Z powodów bardzo osobistych zmuszony jestem do sprzedaży :(
Motocykl po generalnym remoncie (od remontu przejechane dokładnie 400 km)
nowe:
-tłok wossner
-korba wossner
-łańcuszek rozrządu DID
-irydowa świeca
koszt całego remontu po taniości i jak dla mnie to 2.100 zł. (silnik składany w serwisie Honda)
Honda CRF 450 R 2003 rok, zarejestrowana, ubezpieczona, z aktualnym przeglądem i kartą pojazdu.
Motocykl w 2009 roku osobiście sprowadził ze stanów mój znajomy. Po 2 miesiącach stracił zajawkę i przesiadł się na ścigi.
Tak wszedłem w jej posiadanie z całym dobytkiem jaki do niej posiadał.
CRFa po modyfikacjach w USA.
Silnik złożony na wałku HOT CAMS z podwójnymi sprężynami zaworowymi. moc mierzona na hamowni 71 Nm posiadam wykres z hamowni. Przy pomiarze było 6 świadków z tego forum :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=XqAnQsus3Wk[/url]
CRFa wyposażona w amortyzator skrętu (fenomenalna sprawa) (koszt ok 1500 zł.)
Licznik wielofunkcyjny, obroty, temperatura i całe mnóstwo dodatkowych funkcji.
Posiadam do niej kilka dodatkowych gadżetów.
-dwa komplety plastików
-nowe obicie siedzenia
-nowe uzwojenie pod światła (ok 650 zł)
-dwa duże pudełka płytek zaworowych HOT CAMS (ok. 500 zł)
-kilka kompletów zębatek przód i tył (w tym jedna tylna talona)
Posiadam do niej profesjonalnie pospawany stelaż stunterski (koszt 500 zł) zajawka pierwszego właściciela, ja gumować nie potrafię :)
Sprzęt nie posiada wad ukrytych a potwierdzeniem tego niech będzie fakt... że chciałem go sprzedać rodzonemu bratu.
Niestety dla brata okazał się zbyt ostry i brutalny. Skarżył się na brak kontaktu przedniego koła z nawierzchnią na 1,2,3,4 biegu ;)
Rozpisałem się ale to jest niewielka część tego co bym mógł i chciał o niej powiedzieć.
Cena 14.500 zł. (i jest warta każdej złotówki z tej sumy)
Motocykl do obejrzenia w Warszawie.
P.s. przepraszam za irytujące dodawanie cen w nawiasach- ale w ten sposób staram się przekazać... za psie pieniądze jej nie oddam (równie dobrze na niemieckim rynku mogę wystawić swoją nerkę)
[url]https://picasaweb.google.com/113279410196193528152/DiabeTasmanskiCRF450R?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLjU_Pf4-truIA&feat=directlink#[/url]
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR