16

Odp: pierwsze duże supermoto

DRZ jest git.
Na autostaradzie może będzie nie za szybki ale jak jesteś dobry to obrypiesz większość 450.
Śmigałem DRZ i na torze nie czułem się jakoś wolniejszy od innych amatorów.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

17

hacker33 napisał/a:

DRZ jest git.
Na autostaradzie może będzie nie za szybki ale jak jesteś dobry to obrypiesz większość 450.
Śmigałem DRZ i na torze nie czułem się jakoś wolniejszy od innych amatorów.

To juz kwestia umiejetności :D
DRZ jest spoko na pierwsze moto! :)

Husqy SMR-R 450

18 Ostatnio edytowany przez kusloncu (2012-08-31 18:33:31)

.

Husqy SMR-R 450

19

silnikowo jest podobny do DR650? po autostradzie nie zamierzam jeździć, zależy mi na tym żeby radził sobie w mieście i w średnim terenie, fajnie byłoby gdyby istniała możliwość kupienia kół crossowych

20

Kup DRZ 400 S i drugi zestaw kół. Masz dwa motóry w jednym.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21

Nie mogę słuchać że DRZ jest słaba, ganiamy z chłopakami po mieście i jakoś nikt na drezynach nigdy nie odstawał - ba, zawsze rozpoczynają peleton.
Pozdro!

22

Jak DRZ jest za słaba to kup ode mnie moją DR 650 :D a gwarantuje Ci że upierdoli Ci łapy w łokciach :D

life's 2 short 2be slow

23

nie wiem czy czytałeś, ale ja już mam DR650, jeżdżę nią w terenie, i ma tam mocy kapkę, ale jest ciężka i czasami trudno ją opanować

24

to zrób z dr sm'a a w teren coś lekkiego

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

25

dudek530 napisał/a:

nie wiem czy czytałeś, ale ja już mam DR650, jeżdżę nią w terenie, i ma tam mocy kapkę, ale jest ciężka i czasami trudno ją opanować

Jaką masz DR?
bo po 96 to już zupełnie inny sprzęt
jest lżejsza niż lc 4 :P

life's 2 short 2be slow

26

plaster napisał/a:

jest lżejsza niż lc 4 :P

Ciekawe, chętnie bym porównał jak to w jeździe wygląda. Jakby nie patrzeć LC4 waży raczej sporo jak na SM, za to idzie całkiem ładnie (jak trochę podłubiesz:P)

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

27

ja mam DR650 z 89', nie chcem jej przerabiać na supermoto.

wie ktoś jak jest w DRZ z remontami ?? awaryjny sprzęt czy raczej nie. jeśli chodzi o sposób użytkowania to dbam o sprzęt, olej+filtr zmieniam częściej niż serwisówka mówi

28

koledzy, co sądzicie o tym [url]http://allegro.pl/suzuki-drz-400-i2603206922.html[/url] ?? taki rok, w takim stanie, za taką cenę? podejrzane?

29

pewnie bez papierów, blachy zresztą nie ma na fotkach

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

30

Wydech taki by mi się przydał jak w tej drz :)...