1

Temat: SM 950 warto kupić?

Witam wszystkich,
Od tego sezonu mam zamiar przesiąść się na SM 950 lub 990 jak starczy kaski, znalazłem takie ogłoszenie [url]http://otomoto.pl/ktm-inny-sm-r-950-okazja-2007r-M3349914.html[/url]  czy możecie mi coś o nim powiedzieć, warto dać te dwie dychy? Zna ktoś ten moto?
Pozdrawiam,

2

Odp: SM 950 warto kupić?

Za tydzien bede z powrotem w kraju i bede wystawial sprzedac swoje 950sm (teraz jestem na statku).
Moto kupione od moderatora tego forum, ksiazka serwisowa od poczatku do konca - dobre i sprawdzone moto.
Do oddania za 19500.
Jak bedziesz zainteresowany to pisz na PW, bo nie zawsze jestem w zasiegu GSM.
Pozdro

"Kocham Fałki i pachnące cwajtakty"

2004 KTM 125 SX
Poszukiwania godnego SM

3

abstrahujac od stanu technicznego, zap........ przeokrutnie i super zbiera wyboje naszej ponurej asfaltowej rzeczywistosci. jak dla mnie na miasto 950sm mial idealny balans w kwestii zawieszenia. gdyby jeszcze byl japonski z cala dostepnioscia do ogromu czesci z rozbitkow. coz, nie mozna miec wszystkiego

Rm-Z 450 MEOW MOTORSPORT PROJECT:
Powered by: Yosh St-R cams, STM slipper, Devil Sprinter, Braking M/C, MM 4-pot, Twenty Suspension, No-Moto MX Graphics
und gejowski lawendowy lakier :P

4

Moto niby z mojego miasteczka a nigdy go nie widziałem na drodze... Dziwne.

Bez moto...

5

Janik napisał/a:

Za tydzien bede z powrotem w kraju i bede wystawial sprzedac swoje 950sm (teraz jestem na statku).
Moto kupione od moderatora tego forum, ksiazka serwisowa od poczatku do konca - dobre i sprawdzone moto.
Do oddania za 19500.
Jak bedziesz zainteresowany to pisz na PW, bo nie zawsze jestem w zasiegu GSM.
Pozdro

To rezygnujesz z SM? Czy chcesz kupić prawdziwe SM?

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

6

Mam 950tke i SX125 i teraz po urodzeniu dziecka to ciezko znalezc czas na jazde na obu.
No ale mysle ze jak sprzedam oba, to na nastepny sezon bede sie rozgladal za jakims prawdziwym SM.
Moze Berg FS570... Czas pokaze

"Kocham Fałki i pachnące cwajtakty"

2004 KTM 125 SX
Poszukiwania godnego SM

7

Janik napisał/a:

Mam 950tke i SX125 i teraz po urodzeniu dziecka to ciezko znalezc czas na jazde na obu.
No ale mysle ze jak sprzedam oba, to na nastepny sezon bede sie rozgladal za jakims prawdziwym SM.
Moze Berg FS570... Czas pokaze

To masz szczęście ;) bo myślałem juz ze choroba morska Ci zaszkodziła. Pozdro
PS. Jak wrócisz i będziesz miał jeszcze sprzeta to melduj sie koniecznie na jakąś jazdę.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

8

Janik PW.

9

mazziwrx napisał/a:

Moto niby z mojego miasteczka a nigdy go nie widziałem na drodze... Dziwne.

To fakt, dziwne.... ;)
Możesz podjechać i go obejrzeć?