Temat: Jak zmienić login ?
Jak w temacie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » Jak zmienić login ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie
podpisuję się też pod pytanie,ale myśle że pewnie nie da rady...
Brzoza zmienił tak że dać się da.
również chętnie bym zmienił : P
To raczej robota dla moderatora, a zaraz zleci się osób na 5 stron tematu i wątpie, że komuś się będzie chciało w to bawić ;)
ja tez
Ta akurat masz fajny ;)
To się zamieńcie :-) Albo załóż sobie nowe i przywitaj się z kimś....820 razy :-)
To co Hemp, zamieniamy się ?
Z tego co już się pytałam moderatora to login nie podlega zmianie można założyć nowe konto :)
A więc tak musisz napisać Prośbę do administratora forum a on rozpatrzy ją pozytywnie lub negatywnie w ciągu 7 dni roboczych :)
Da radę zmienić, tylko trzeba potrafić :), login jest przypisany do konta i w listingu trzeba zmienić ustawienia i przełożyć wszystkie dane do nowego loginu czyli tak jakby założyć nowe konto, ale już z danymi starego. Nie wiem czy to forum daje takie możliwości administratorowi, fora mają różne ograniczenia tak jak serwery
A co jak chce zmienić login (tzn. założyć nowe konto), ale chce zostać przy starym e-mailu ?? Da się USUNĄĆ konto ? albo zmienić e-maila ?
Kowal SG a czy Ty przypadkiem kiedys nie miales loginu tomekkowalski ?
A panowie wielcy "m" nabrali wody w usta i temat omijają, co mnie wcale nie dziwi, bo kolejka do zmiany nicków dluga..
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » Jak zmienić login ?
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 78 zapytań