Odp: dobra okleina? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » dobra okleina? :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Każdy dobry lakiernik powinien Ci okleić te plastiki.
Raczej każdy ogarnięty człowiek z branży oklejania samochodów reklamami.
Dzięki za info. Koszulki HK zajebiste :) fajny kask jest pod ten motor - vfx w dissent tc-7, ale póki co mnie nie stać :)
Zawiozłem maske do oklejenia do lakiernika i ogarnął robote ;)
Przyszła Okleina dziś. Zadzwoniłem z polecenia do firmy Kopa Wrappers, która okleja fury. Spytałem ile za samo oklejenie? 400zl. Parsknalem. Grzecznie podziekowalem:) ludziom sie pierdoli w głowach :)
Jest ktoś z wawy kto umie to robić? Zapłacę stówę
Trzeba było z blitz-moto i okleili by Ci plastiki w cenie okleiny tylko musiałbyś im wtedy wysłać całe plasticzki.
sam oklejałem DRZetę. nie wyszło źle... Nie jest to robota jakaś ciężka. Spróbuj sam. Poradzisz sobie
okleina kozak.
Trzeba było z blitz-moto i okleili by Ci plastiki w cenie okleiny tylko musiałbyś im wtedy wysłać całe plasticzki.
dokładnie ja zamówiłem tam okleiny i za 20 zł dodatkowo mi okleili więc jestem zadowolony z ich usług
Ciśnienie miałem i w sumie nie pomyślałem, żeby wysłać plastiki. Tylny blotnik jest trudny bo jest wyprofilowany - nie jest taki obly jak w drz
Blitz moto to idioci i klienta mają głęboko w du...., naklejka miała być gotowa w pare dni, a mineło już ze 2-3 miechy i jej brak.
może spróbuj gdzieś u ciebie w okolicy co oklejają samochody itp.
Sam oklejałem swoje moto. W niektórych miejscach widać , że mistrzem w tym nie jestem ale wprowadziłem drobne poprawki i jest OK :D.
A co do blitzmoto to nie wiem dlaczego tak długo czekasz ..
Po dwóch tygodniach od wysłania pierwszego maila w sprawie okleiny miałem już oklejoną Huskę.
Dzięki za podnoszenie na duchu, mimo to wiary w moje umiejętności nie przybyło. Kumpel mówił ze można spróbować na mokro - spsikac woda klej, ustawić jak trzeba i potem szmatka w łapę i jazda!:)
Wyślij mi to wszystko, ogarnę Ci temat i odeślę na twój koszt, za browara przy okazji.
Blitz moto to idioci i klienta mają głęboko w du...., naklejka miała być gotowa w pare dni, a mineło już ze 2-3 miechy i jej brak.
może spróbuj gdzieś u ciebie w okolicy co oklejają samochody itp.
Nie wiem czemu tak u Ciebie jest, ja( a dokładnie moja kobieta dla mnie i dla siebie) w Blitz moto zamówiła naklejki na dwa motocykle we własnym projekcie i w trakcie 2 tygodni wykonali projekt naklejek oraz nam obkleili na końcu był tylko problem z kurierem ale to nie była ich wina, dzwoniłeś do nich pisałeś maile co tak długo? bo nie wierze w to że wogóle nie odzywają się itp. z nami był super kontakt zawsze odpisali lub oddzwonili
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » dobra okleina? :)
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 68 zapytań