Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
btw Raku, Twoje 525 ciagle jest na sprzedaz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
btw Raku, Twoje 525 ciagle jest na sprzedaz?
i sprzedać i kupić jest wyczyn, a poszukiwania kosztują sporo czasu i pieniędzy.
Poza tym szkoda sprzedawać wyszykowany motocykl. No i klienta zawsze pierwszy znajdzie tani motocykl, taki kraj.
Moja rada jest taka.
Dobrze się zastanówcie przed zakupem, bo w tym kraju, niestety najrozsądniej jest kupować, od razu docelowy motocykl.
wiem coś o tym :D dlatego moja suka zostanie ze mną chyba do końca zycia :D
Kolego pisz dokładnie po nicku bo przekręcając wplątujesz mnie w temat.
Sory, poprawione.
zapamietajcie jedno ,kazde moto w dobrym stanie ma swoja cene i nie ma okazji. Przykladowo smc w Europie stoi od 25tys w gore, takze to chyba cos mowi. Jak Cie nie stac na cos to poprostu odpusc bo pozniej dolozysz drugie tyle.
ślędzę mobile, ebaye i ceny w ogłoszeniach są od 5 tyś Euro czyli 20 tyś zł
a jak coś na aukcji się pojawi to można czasem taniej wyrwać ...
Faktycznie, mam podobne podwyższenie :P
A ty Rak`u tak nie zachwalaj, że dasz jeść, bo w Toruniu jestem dość często. Żebyś z torbami nie poszedł ;)
Składam sprzęt i czekam na Bolka
wszystko z umiarem :) czekam na informacje :)
[url]http://allegro.pl/wr450-supermoto-wr-450-i2574217118.html[/url]
hansskloss, czemu sprzedajesz? Zamiany wchodzą w gre?
Ten dopisek nie do zdarcia:)
UWAGA: pojazd bardzo żwawy i raczej nie dla leszcza, na pewno nie dla osób nieśmiałych, budzi falę pożądania po horyzont. Pewny sposób zostania bohaterem gminy.
A sprzęt jak dla mnie prześliczny.
najfajniejsza wr'ka jaką widziałem;) brał bym bez zastanowienia ;)
Ten dopisek nie do zdarcia:)
UWAGA: pojazd bardzo żwawy i raczej nie dla leszcza, na pewno nie dla osób nieśmiałych, budzi falę pożądania po horyzont. Pewny sposób zostania bohaterem gminy.
A sprzęt jak dla mnie prześliczny.
Ja chcę terroryzować swoją wieś :)
Ładnie doinwestowana WR'ka i fajny opis niestety chyba nie moja półka cenowa.
i sprzedać i kupić jest wyczyn, a poszukiwania kosztują sporo czasu i pieniędzy.
Poza tym szkoda sprzedawać wyszykowany motocykl. No i klienta zawsze pierwszy znajdzie tani motocykl, taki kraj.
Moja rada jest taka.
Dobrze się zastanówcie przed zakupem, bo w tym kraju, niestety najrozsądniej jest kupować, od razu docelowy motocykl.
no szkoda sprzedawać sprawdzonego dobrego sprzęta, ale czasem zmieniają się priorytety czy 'zainteresowania'
co yamahy nigdy mnie nie ruszały tak od tej nie mogę oderwać wzroku , k***a po prostu jest ładna suka
Też ją dzisiaj zobaczyłem i powiem szczerze gdybym miał całość kasy od razu bym brał :P
Jest dobra sucz z niej!
Jaka tam cene minimalną ustawiłeś?;)
Jaka tam cene minimalną ustawiłeś?;)
Właśnie?
Kurde szkoda że dopiero na wiosne będę mógł czegoś szukać:(
Panowie dziękuję za ciepłe słowo, jak się zaszczepiłem na wyczynówkę 4 lata temu po przejażdżce RMZ450 i YZ450 to wiedziałem czego chcę, WR mam ponad 3 lata i to jest adrenalina ale w pewnym wieku zmieniają się priorytety, czas na przejażdżki się już dozuje precyzyjnie, koło w górze i obrabianie plastików ze świateł też już spowszedniało, ogłosiłem bo coraz mniej używam, w tym roku z 5 wyjazdów po 30-40km, teraz na urlopie nadrobię jeszcze ze 100km i to będzie tyle na ten rok, mam jeszcze triala i na pewno się starzeję bo jakoś częściej go wyciągam niż WR, poza tym złożyłem nowy silnik w klasyku i docieram także niby jeżdżę ale wszystkim po trochu, jak nie sprzedam nie będzie dramatu i dalej będę tak dzielił :) Minimalną na 20, włożyłem dużo więcej i za mniej wolałbym nie srzedawać zwłaszcza że nie muszę, ale zobaczymy - cenę dyktuje rynek.
Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.111 sekund, wykonano 43 zapytań