Odp: Supermoto
Też tak uwazam, aczkolwiek ten komplet opon ktory pokazal kolega BolekZKO to jakis drogi... Mi sie zdaje ze spokojnie w 3tys zl bys sie zamknal...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też tak uwazam, aczkolwiek ten komplet opon ktory pokazal kolega BolekZKO to jakis drogi... Mi sie zdaje ze spokojnie w 3tys zl bys sie zamknal...
wg mnie smc z na kostce jest za ciężki by orać pola, w teren musi być lekka maszyna takie jest moje zdanie, ale jak ktoś się uprze to tez można
Co sądzicie o tym modelu w porównaniu do smc ?
To praktycznie to samo. Różnice to zawieszenia, koła, hamulce (chyba tylko przód) i lampa z licznikiem.
To praktycznie to samo. Różnice to zawieszenia, koła, hamulce (chyba tylko przód) i lampa z licznikiem.
Zgadza się
Mam małe pytanko czy KTM 640 LC4 ma rozrusznik elektryczny czy trzeba kopać?
Ma rozrusznik, możesz też kopać
KTM LC4 660 SMC a co powiecie o tym modelu ? Kolega Tadzik z forum sprzedaję sporo tańszy od smc ale i sporo tańszy.
tutaj masz post [url]http://forum.supermoto.pl/topic18791-czym-sie-roznia-modele625-640-660.html[/url] który pokazuje główne różnice w modelach LC4
co do SMC 660 z tego co się orientuję to na forum oprócz mojego jest jeszcze jeden. Jego posiadaczem jest Monkey
Ja mogę powiedzieć, że z jednej strony jest to LC4 - solidny, dobry silnik, który jak się o niego dba potrafi długo posłużyć. Ze spalaniem i serwisami, to normalnie ( serwis olejowy co 5 tys. kilometrów jak w 625 czy 640 ) z drugiej strony ma największą pojemność z LC4, bo 654ccm, jest najlżejszy i jest najbardziej wyczynową wersją, oczywiście w ramach rozsądku :) ( bez elektrycznego rozrusznika, bez akumulatora, mały bak- jak w 625 )
Zaszły lekkie zmiany i celuję w coś tańszego co sądzicie o tym modelu [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2623175949[/url] nie chodzi mi o jego stan tylko ogólnie o model, warto na pierwsze supermoto ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 76 zapytań