Odp: zamiana KTM 660 SMC na ... ?
a kwestia remontów - wszyscy straszą że 2504t wymaga częstego i drogiego serwisowania ...
tr4moto.blogspot.com
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » zamiana KTM 660 SMC na ... ?
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a kwestia remontów - wszyscy straszą że 2504t wymaga częstego i drogiego serwisowania ...
tadzik....
jesteś rozbity pomiędzy 250/450 4t, nie pomyśleliście przez chwilę o najpopularniejszym sprzęcie na forum (suzuki drz 400 sm) ???:D
-kompromis pomiędzy 250 a 450
-mocowo pewnie podobny do wyczynowej 250
wr 250x sam posiadam... sprzęt godny polecenia ale dla laika....... ja się na nią przesiadłem z gilery runner 50 :D
dla ciebie po przesiadce z takiej bestyyyji pewnie będzie za słaby (w terenie da rade ale na asfalcie będzie ci brakowało mocy)
czyli coś takiego [url]http://moto.allegro.pl/suzuki-drz-400e-sm-dr-z-400e-i2540810833.html[/url] ?
ostatnie wydarzenia nauczyły mnie, że nie ma co się porywać z motyką na słonce i brać najmocniejsze motory. Lepiej na słabszym sprzęcie wszystko ogarniać i być pewnym umiejętności niż na dużym moto jeździć z duszą na ramieniu ...
dokładnie taki sprzęcior.... :)
majkmen lata na wr250x i daje radę - nawet bardziej niż daje radę... zresztą jest kilka filmików z terrorów, a moje ulubione filmiki z YT z sm w roli głównej to filmiki szweda męczącego wr250x i robi to nieziemsko - sprzęt wydaje się idealny bo lekki, niezawodny i mocowo stoi nieźle, choć drz e jest niezłą alternatywą
SnowMoto napisał/a:Masz kilka starszych endurasów o pojemności 300+ w 2T. Z ostatnich lat produkcji: na upsach, wraz z niską masą i nie wysiloną jednostką to może być fajne połączenie. Widziałem takiego kwaka na allegro, ale nie mogę sobie przypomnieć co to za model...
KDX 300
nie ma kdx 300, chyba, że jakieś big bore, klx 300 jest
Nie zakładając nowego tematu
Właściciele Crf 450 jak tam ceny części u dealera, bo pewnie od niego tylko idzie części kupić i jak z eksploatacją, co ile trzba poszczególne częsci wymieniać ? jaki v max, bo nigdzie nie mogłem tego znaleźć, a pytam bo ostatnio CRf wpadła mi w oko, i jaki najlepiej brać rok, bo widziałem też na wtrysku.
del
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » zamiana KTM 660 SMC na ... ?
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 82 zapytań