1 Ostatnio edytowany przez Kinio (2012-08-01 22:45:58)

Temat: Sherco hrd 50 sm

Siemanko!
Witam mam do sprzedania limitowaną edycje Sherco hrd 50 sm ipone z 2005 roku, numer 103/300. Motocykl używam od kwietnia zeszłego roku ale kupiłem go od kolegi wiec znam jego cała przeszłość i mogę spokojnie stwierdzić ze jest bezawaryjny. Ubezpieczenie OC ważne do 21.06.2013r, a przegląd do 05.05.2013r. Motorka używałem do jazdy na dłuższe przejażdżki po ok. 200km dlatego jest kufer który jest bardzo pojemny a w razie potrzeby można go szybko ściągnąć. W motorku jest silnik Minarelli Am6 (typowy dla motorowerów: Yamaha dt, tzr, Peugeot, Derbi, Husqvarna). Sherco posiada bardzo dobre zawieszenie (wyczynowe), hamulce AJP, i plastiki acerbis. Przebieg to 13 500km ale cały czas rośnie, ja w tym roku zrobiłem już 1700km. W motorek włożyłem wiele serca i zainwestowałem żeby jeszcze długo chodził i się nie psuł. W lipcu zeszłego roku wymieniłem opony na nowe Continental Conti Twist wraz z dętkami i całym napędem. Przed tegorocznym sezonem został zrobiony gruntowny remont:
-cylinder RMS blue line
-kompletne sprzęgło
-zawór membranowy Polini Evolution
-gaźnik Dellorto PHBN 16mm
-linka gazu, sprzęgła i ssania
-filtr powietrza Polini (stożek piankowy)
-klocki hamulcowe i płyn hamulcowy
-płyn w chłodnicy Motul
-olej Motul
-wszystkie uszczelniacze
Sprzedaje ponieważ zrobiłem prawo jazdy A1. Istnieje możliwość zamiany na supermoto o poj. 125ccm najlepiej 4t.
W razie pytań proszę o kontakt. Numer tel: 721 447 960 lub e-mail: kinio1295@wp.pl
Cena 3900zł do małej negocjacji

[url]http://allegro.pl/sherco-hrd-50-sm-supermoto-nie-dt-senda-gilera-i2533512404.html[/url]

Obecnie poszukiwania.

Honda CRF 450 R <3

2

Odp: Sherco hrd 50 sm

Wiesz co to przywitalnia? :)

Husqy SMR-R 450

3

Odp: Sherco hrd 50 sm

przywitalnia chłopie.