1

Temat: drz sm: blotnik przod, tarcza hamulcowa

witam. jak w temacie oddam tanio org tarcze hamulcowa do drz sm i blotnik sm polisport zolty.
tarcza jest uzywana. ori z suzuki drz sm. kupilem ja na allegro ok 2lata temu i nigdy nie montowalem. od tego czasu lezy u mnie w garazu. nie nosi sladow zuzycia na pierwszy rzut oka.nie jest starta. grubosc to wiecej niz 4,9mm a wiec zuzycie mniejsze niz 0,1mm. nie ma wyczuwalnego palcem schodka, stopnia. powinna komus jeszcze dlugo posluzyc. cena 150 do uzgodnienia.
blotnik to polisport sm taki jak tez z aukcji: [url]http://moto.allegro.pl/blotnik-przedni-polisport-ufx-sm-line-bialy-i2530527580.html.[/url] nowy kosztuje 90. zamontowalem go u siebie doslownie na chwile. jest sjak nowy. mam oryginalne opakowanie. mielaem go w drz, ale pasuje do wszystkich zoltych sm. cena 50 bez negocjacji
odbior najchetniej osobisty we wroclawiu, ale moge tez wyslac. polecam, pozdrawiam. blazej

drz400e/sm

2 Ostatnio edytowany przez bshmc (2012-08-02 22:38:50)

Odp: drz sm: blotnik przod, tarcza hamulcowa

tarcza, tarcza rezerwacja...
Czy sprawdzałeś jak tam z luzami na pływakach. Pytam dla pewności.

Aha tak w ogóle to chodzi o tarczę na przodzik...?

----    Kupię     ----
Motorynkę ROMET.
  Z dokumentami.

3

Odp: drz sm: blotnik przod, tarcza hamulcowa

nie ma wyczuwanego luzu. jest to tarcza przod.. moge porobic jutr zdjeca, ale najlepiej byloby jakbys ja sobie na zywo przed zakupem obejrzal. pzdr

drz400e/sm