Odp: husqvarna smr 450 2007
cena 12 000
FasoN
AlbO
GIŃ
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » husqvarna smr 450 2007
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cena 12 000
Myślę że cena nie do końca jest współmierna do rzeczy które są do zrobienia -stąd pewnie "zainteresowanie".
Za 12-13 można mieć Huske bez wymian (oczywiście w cudzysłowie) -u Ciebie raczej rocznik przyciąga...
Jak ktoś będzie chciał robić coś z silnikiem to chyba wciągnie taką za 7-8k (a u Ciebie prawdop. lepiej zajrzeć w silnik).
- nie żebym się czepiał -powodzenia w sprzedaży
7-8 tys to wole sobie zostawic, na pewno jej nie puszcze za taka cene. Widze ze tu zerowe zainteresowanie, bo przeciez w moto trzeba zaladowac jakies k***a miliardy,wiec troche to odstrasza.
Spokojnie ja sie nie spinam,ale bez przesady, najpierw niech ktos przyjedzie i zobaczy a wtedy bede sie targowal.
makospoz kluczem jest cena, nie mówię że drogo ale jakbyś dał atrakcyjną to już by oglądali, widocznie 12 tysi to przesada w PL gdzie Huska kojarzy się głównie z piłą czy podkaszarką... żeby sprawdzić na ile gotowy jest rynek może zrób licytację ? zobaczysz czy warto sprzedawać jak stoi czy może dołożyć i sprzedać majstersztyka, chociaż kasa wrzucona w remoncik to głównie satysfakcja remontującego
Może ten motocykl jest warty tych pieniędzy ale moim zdaniem mało kogo stać żeby kupić motocykl za 12 tys z myślą, że trzeba jeszcze do niego dołożyć 2-3 tys.
Miałem okazję sie przejechać tym sprzętem i jest naprawde kozacki ale niestety egzemplarze które oglądałem były dojechane a na twoj mnie nie stać :)
Wiele osób uważa że jak moto nie jest w oryginalnym malowaniu to jest coś nie tak...
Bo niestety w plastikach często tak bywa, huska wygląda przekozacko, ale ludzie to tylko ludzie :)
Nikt nie uwierzy że była malowana dla własnego widzimisie :D
Powodzonka w sprzedazy ;)
dobra, bierze ktoś za 11? nizej nie zjade
husqa sprzedana ! ! ! temat do wywalenia
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » husqvarna smr 450 2007
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 72 zapytań