Odp: Treningi Stary Kisielin
:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:)
piekna impezka widzę Panowie i Panie, jak tak patrze na foty to jazdy chyba tu nie było zbyt wiele a spotkanie upłynęło pod hasłem "wódko pozwól żyć" ;-)
Trawer troche spóźnione ale 100lat ;-)
co do jakiegoś latania w weekedn 4-5 sierpnia to chetnie dołącze
No nie wierze własnym oczom treningi i nocleg za darmo to ile te treningi miały by trwać cały dzień czy tylko pół godziny .?I prosze o konkretne informację nie tak jak ostatnio podana była tylko cena treningów a zero wzmianki o dodatkowej opłacie za nocleg prosze podawać dokładnie tak jak są pobierane opłaty żeby później nie było nie porozumień .
było wszystko opisane łącznie z noclegami.
Trening w piątek od 8:00 do 16:00- darmowy
Nocleg z piątku na sobotę darmowy
ale tylko dla osób, które wezmą udział w tym pokazie.
tak żeby mnie nie osądzano, że nie daje pełnych wiadomości to na stronie 7 jest wszystko opisane co do weekendowego treningu:)
witam,
Koszt treningów na sm sobota 130zł( z tym, że możliwy podział na grupy z kartingami)
Niedziela same sm z terenem( jeśli pogoda na to pozwoli) 130zł
Możliwość wypożyczenia kostki 20zł
Pozdrawiam
Nie widzę kosztów noclegów dodatkowo o której nie wspomniano ale to juz nie ważne na przyszłość proszę lepiej informować .
tak można się przekimać na torze bez problemu. Koszt noclegu wynosi 20zł od osoby.
Mamy do wynajęcia jedną przyczepę kempingową( 100zł doba). W przyczepie mogą spać 4 osoby.
Również w Starym Kisielinie jest wypożyczalnia przyczep, ceny do uzgodnienia z właścicielem( zależne jest od ilości zamówionych przyczep).
Jest również domek na torze 4osobowy- wtedy 70zł od osoby
Proszę:) było napisane?
Niech Ci będzie że było zwracam honor.
:) Ok.
piekna impezka widzę Panowie i Panie, jak tak patrze na foty to jazdy chyba tu nie było zbyt wiele a spotkanie upłynęło pod hasłem "wódko pozwól żyć" ;-)
Trawer troche spóźnione ale 100lat ;-)co do jakiegoś latania w weekedn 4-5 sierpnia to chetnie dołącze
Dziękuję za życzenia Franz :), a jeżeli chodzi o jazdę to od 9 rano w sobotę do 16 cały czas jeździliśmy , i z niecierpliwością czekaliśmy aż wybije 16 hehehehe, a kto był w stanie to i w niedzielę dobrze pojeździł :), więc żałuj że nie byłeś, pozdrawiam :)
Franz. Jak jezdzilem to nie robilem zdjec. Stad tak malo z jazdy.
Franz napisał/a:piekna impezka widzę Panowie i Panie, jak tak patrze na foty to jazdy chyba tu nie było zbyt wiele a spotkanie upłynęło pod hasłem "wódko pozwól żyć" ;-)
Trawer troche spóźnione ale 100lat ;-)co do jakiegoś latania w weekedn 4-5 sierpnia to chetnie dołącze
Dziękuję za życzenia Franz :), a jeżeli chodzi o jazdę to od 9 rano w sobotę do 16 cały czas jeździliśmy , i z niecierpliwością czekaliśmy aż wybije 16 hehehehe, a kto był w stanie to i w niedzielę dobrze pojeździł :), więc żałuj że nie byłeś, pozdrawiam :)
wydaje mi sie ze o 7 rano w sobote wyjałem cos ze schowka......
zgadza się to była dobra zapowiedź pięknego dnia, wieczoru i nocy :),
a niedziela była pod hasłem " Ja tu żyć " :)
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 75 zapytań