1

Temat: drugie moto

Chcialbym polatac w trasy a smc nie za bardzo mozna:(, dlatego chce kupic drugie moto, wybor padl na DUCATI 1098 lub YAMAHA R1 oba z rocznikow od 2008. Macie jakies doswiadczenie z tymi sprzetami. Co byscie wybrali i dlaczego?

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

2

Odp: drugie moto

[url]http://otomoto.pl/yamaha-r1-yoshimura-totalna-igla-M3229019.html[/url]

[url]http://otomoto.pl/ducati-1098-s-M3082387.html[/url]

3

ja bym brał ducati

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO

4

Sorki za off, ale czemu sprzedajesz smc ?

SMCR AKR

5

wlasciwie to niewiem:)), nie musze sprzedawac byc moze zostawie, glownie chodzi mi o to ,ze chcialbym polatac w dluzsze trasy, zwiedzic troszke skandynawie i poruszac sie z wiekszymi predkosciami, jestem poczatkujacy ,takze narazie szukam zlotego srodka. Na smc nie ,moge leciec sobie do Polski czy np. do Niemiec na wyscig F1 czy moto GP. Latanie wokol komina troszke sie nudzi ,szczegolnie samemu:((

6

aktivebat.no napisał/a:

takze narazie szukam zlotego srodka.

Honda CBR 600 F i SMC zostaje!
Masz złoty środek gratis od firmy!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

7

Zbiniu, dziekuje za propozycje ale nie przypadla mi do gustu:)), nie ten uklad wydechowy, jak moto ma go z boku to jest lekko okaleczone:)), takie moje osobiste odczucie( z wyjatkiem czoperkow ). Pojezdze po salonach i polatam na kilku maszynach to moze cos mi spasuje. A smc faktycznie ,moze zostawie bo stan tego moto jest super i zapierdala sie tez fajnie.

PS. szkoda ,ze nikt nie ma ochoty wpas do mnie i troszke polatac:((

8

Ja mam ochotę, ale na razie brak poparcia ochoty w finansach.
Masz PW

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

9

ja chętnie wpadnę jak mi zafunfujesz cysterne paliwa, pomyśl ile osób w polsce stać na to co Ciebie....

10

R1 na długie trasy i w dodatku po smc to troche nie zbyt rozważne

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

11

a dlaczego?

12

Bo to zapierdziela i z wygodą dużo wspólnego nie ma :-)
Jak chcesz pozwiedzać kup turystyka, prędkości przelotowe 200km/h do osiągnięcia, przeważnie doba ochrona przed wiatrem i pozycja pozwalająca pojeździć. Polecić mogę V-Strom 1000 (lub 650 jak latasz sam) lub coś z GS BMW.

http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8

Yamaha WR450F - Brudas
KTM 690 SMC-R - SM

13

[url]http://otomoto.pl/ducati-multistrada-multistrada-1200-abs-M3258290.html[/url]

ten jest calkiem fajny

14 Ostatnio edytowany przez G3d (2012-08-02 22:53:18)

Szukasz kolegow w serwisie to kupuj wloszczyzne :P
Ja bym bral R1 ale bigbanga juz.
Inna sprawa, ze tym wolno nie pojezdzisz, wygodnie tez super nie bedzie, dla plecaka to juz wogole.
Co innego zapierdalanie, a co innego trasa.

WR 450 F
GSXR 1100

15

mrximry napisał/a:

Bo to zapierdziela i z wygodą dużo wspólnego nie ma :-)
Jak chcesz pozwiedzać kup turystyka, prędkości przelotowe 200km/h do osiągnięcia, przeważnie doba ochrona przed wiatrem i pozycja pozwalająca pojeździć. Polecić mogę V-Strom 1000 (lub 650 jak latasz sam) lub coś z GS BMW.

V-sroma 1000 i ja mogę polecić... stojąc obok niego trudno o zachwyt ale wsiadając na niego zadziwia poręcznością i bez problemu wymiatałem nim między furami w mieście. Pali zadziwiająco mało... zważywszy na fakt, że to v-ałka. Jak dla mnie nieco słaby przedni hebel. Z kuframi i plecaczkiem idealnie się sprawdzi.
A 650 chyba będzie nieco słaba. Chociaż sam na niej nie latałem.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR