Odp: KTM EXC 525 Serwis
Kupilem ostatnio Bo Motor Oil 10w50, dogadalem sie tak ze za 200zl mialem 5 litrow i dwa filtry. W kacie starczy mi to na 4 wymiany oleju w silniku, i 2 wymiany w skrzyni. Filtr tak samo co 2 wymiany oleju w silniku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM EXC 525 Serwis
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupilem ostatnio Bo Motor Oil 10w50, dogadalem sie tak ze za 200zl mialem 5 litrow i dwa filtry. W kacie starczy mi to na 4 wymiany oleju w silniku, i 2 wymiany w skrzyni. Filtr tak samo co 2 wymiany oleju w silniku.
lookask napisał/a:Kupiłem już tego z aukcji wszystko w porządku.
Ale jak możesz to daj mi info skąd załatwiasz po 200zł a może filtry też masz???Czy ten kupiony olej jest "żywo" zielony?
Pytam z ciekawości bo mój olej z Allegro nie jest żółto-zielony - może ma coś z zielonego ale niewiele.
Może ma znaczenie dalsza część nazwy 300V Competition (tak jak mój) albo Factory Line jak ten z aukcji???
edit: to nie piwo :-) - to olej 300V Competition z allegro
trochę inny ten olej mój jest zielony i w nazwie ma duoester
czeste strzały z wydechu w 525 moga byc powodem luznej ( wyrobionej) przepustnicy z gazniku, lub tez nieszczelny wydech w optymistycznej wersji :) Lub zaworki maja juz dosyc :)
ten ze zdjęcia z tego co mi wiadomo jest przeznaczony do samochodów
ciernik napisał/a:lookask napisał/a:Kupiłem już tego z aukcji wszystko w porządku.
Ale jak możesz to daj mi info skąd załatwiasz po 200zł a może filtry też masz???Czy ten kupiony olej jest "żywo" zielony?
Pytam z ciekawości bo mój olej z Allegro nie jest żółto-zielony - może ma coś z zielonego ale niewiele.
Może ma znaczenie dalsza część nazwy 300V Competition (tak jak mój) albo Factory Line jak ten z aukcji???edit: to nie piwo :-) - to olej 300V Competition z allegro
nie mów że ten olej lejesz do motocykla ?? to samochodowy, sprzęgło daje radę ??
Ten olej to olej samochodowy a nie motocyklowy!!!!!
No to wszystko jasne :-)
Już nie jeżdżę na nim.
Ktm w remoncie :-)
Ale pogorszonej pracy sprzęgła nie zauważyłem...
.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM EXC 525 Serwis
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 74 zapytań