Odp: KTM EXC 525 Serwis
Z tym luzem to normalka, nie ma co panikowac. Ja zrzucam delikatnie z 2-ki i zazwyczaj wskakuje choc nie zawsze.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM EXC 525 Serwis
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z tym luzem to normalka, nie ma co panikowac. Ja zrzucam delikatnie z 2-ki i zazwyczaj wskakuje choc nie zawsze.
potwierdzam w swoim 525 też mam problem z luzem, ale trochę praktyki i bez problemów z 2 daje rade trafić :) a co do oleju to używam "fabrycznego" motorexa power synt 10w50
Dzinkss napisał/a:Z tym luzem to normalka, nie ma co panikowac. Ja zrzucam delikatnie z 2-ki i zazwyczaj wskakuje choc nie zawsze.
potwierdzam w swoim 525 też mam problem z luzem, ale trochę praktyki i bez problemów z 2 daje rade trafić :) a co do oleju to używam "fabrycznego" motorexa power synt 10w50
Ja tez tego rexa leje, ale mysle ze kazdy moze lac wg. wlasnego widzi mi sie, byle spelnial specyfikacje podana przez producenta. Pozdro
A powiedzcie mi jeszcze czy wam tez tak strzela z wydechu przy redukcji i gwałtownym odpuszczeniu gazu?? Ma coś do tego regulacja gaźnika??? Mam założonego akrapovica offroad Full przelot
strzela nawet po regulacji gaźnika
Ok ostatnie pytanie bo chyba was już męczę. Chyba zdecyduje się na Castrola Power 1 Racing 4T 10W-50 ale Skoro Motul, motorex i castrol do dobre oleje do ktm to czemu castrol jest o połowę tańszy?
Powiedzcie mi czemu taki tani [url]http://allegro.pl/motul-300v-15w50-factory-line-4l-krakow-i2430211737.html[/url]
Macie jakis sprawdzony sklep gdzie kupujecie oleje i filtr w dobrej cenie
ja 525 zalewam tylko motulem 300v mam moto 3 sezon i nic sie nie dzieje wymiana co 15mth, i tak jak cykał tak cyka, dzisiaj silnik rozebrałem i wymieniam tłoka pierścionki, nowe zaworki :) reszta igiełka :)
A przy wymianie oleju jakie potrzebne są filtry? 2 rodzaje czy jeden hiflofiltro 155 i 157
A powiedzcie mi jeszcze czy wam tez tak strzela z wydechu przy redukcji i gwałtownym odpuszczeniu gazu?? Ma coś do tego regulacja gaźnika??? Mam założonego akrapovica offroad Full przelot
Nieszczelny wydech. Przy szczelnym wydechu strzela zadko.
Powiedzcie mi czemu taki tani [url]http://allegro.pl/motul-300v-15w50-factory-line-4l-krakow-i2430211737.html[/url]
Macie jakis sprawdzony sklep gdzie kupujecie oleje i filtr w dobrej cenie.
Tani? ja mam takiego za ok 200 zł z dostawa a moze nawet bedzie jeszcze taniej :)
Kupiłem już tego z aukcji wszystko w porządku.
Ale jak możesz to daj mi info skąd załatwiasz po 200zł a może filtry też masz???
Kupiłem już tego z aukcji wszystko w porządku.
Ale jak możesz to daj mi info skąd załatwiasz po 200zł a może filtry też masz???
Czy ten kupiony olej jest "żywo" zielony?
Wydaje mi się że tak bałem się że będzie lany, ale była oryginalna plomba data produkcji to 02.12.2011
Kupowałem z allegro też po 200zł z jakiegoś sklepu i był taki jak każdy zamówiony przeze mnie motul, zaplombowany i zielony, nie wiem skąd bierze się taka rozbieżność w cenach motula...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM EXC 525 Serwis
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 79 zapytań