1

Temat: Graty do KTM'a w Warszawie

Mam do Was pytanie. Gdzie kupujecie oryginalne części do KTM'a w Warszawie? Ja do tej pory kupowałem na Bema w Rapidzie, ale dziś na tyle mi podnieśli ciśnienie, że muszę znaleźć inną miejscówkę, bo strasznie męczący ludzie tam pracują... Ceny inne niż wcześniej uzgadniane, graty pozamieniane, beznadziejna obsługa. Jak macie jakies sprawdzone namiary to chętnie przyjmę.

2

Odp: Graty do KTM'a w Warszawie

Czesc.
Majac KTMa kupowalem czesci albo w Rapidzie, albo bezposrednio z Krakowa, czy Kielc (nie pamietam juz gdzie jest glowna siedziba).
W sobote jest motobazar w W-wie. Pojedz, moze zlapiesz jakies kontakty na czesci.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

No tak właśnie myślałem, że poza Rapidem nie ma u nas żadnego przedstawiciela ktm'a...  A co do bazaru, to wiem że będzie i liczę na to, że znajdę to czego potrzebuję. Poza tym zawsze jacyś znajomi mają stoiska, więc przynajmniej towarzysko wypada się wybrać na chwilę i pogadać o pierdołach.

4

Jest jeszcze Sanchez w Otrębusach
http://www.sanchez.com.pl/8.html
ja u niego nic nie kupowałem ale zajmuje się KTM

Materka

5

O nich nie pomyślałem, a odległość żadna. Dzięki za namiar :)

6

Ja jestem z wrocławia i tez poszukuje "kogos razgarniętego'' kto ma czesci do KTM. Ja raz zamowilem od kogos z allegro czesci za 300 zl i mi wylal jakis szmelc, potem powiedzial ze to zamawialem i ze musi pasowac! Kasy nie oddal telefonu nie odbiera... Koniec.
Teraz padl mi czujnik "neutralnego biegu" zamowilem w krakowie mial byc nastepnego dnia, nie bylo 2 tygodnie, a teraz twierdza ze wysłali a paczki nie ma i na poczcie nie maja paczki z numer podanym przez wysyłających.
Jeszcze jedna przygoda dotyczaca czesci to czesci z e-bay.de na ktore czekam ponad 1.5 miesiaca i ciagle ich nie a przelew poszedl... Wiec generalnie, potrzebuje kogos kto potrafi cos zmotac w terminie krótszym niz 3 miesiące!!

Ktm Duke II & Subaru Impreza WRX- moje fabryki adrenaliny ;)

7

Ja po kilku akcjach z kupowaniem na odległość od osób prywatnych dałem sobie spokój... Wiadomo że można czasem zaryzykować pare zeta, ale jak w grę wchodzą zakupy za kilka stów, to już zaczynam być czujny :/ Teraz dzięki namiarowi od Materki, spróbuję w Sanchezie. Zobaczymy jak oni ogarną. Na Rapid póki co walnąlem focha i nie mam zamiaru się tam pokazywać :)

8

Kumam, ja chyba tez dam sobie spokoj z zamawianiem od jakis prywaciarzy. Z rapida zamowilem czujnik , i idzie juz 2 tygodnie!! Wiec oni tez sa kiepscy.

Ktm Duke II & Subaru Impreza WRX- moje fabryki adrenaliny ;)

9

No właśnie o tym mówię :/ Ja już czekam na odmę prawie 3 tygodnie. Nie mówiąc już o tym, że nie mają od ręki gratów typu linka sprzęgła...

No właśnie o tym mówię :/ Ja już czekam na odmę prawie 3 tygodnie. Nie mówiąc już o tym, że nie mają od ręki gratów typu linka sprzęgła...

10

Pomyślcie, że to nie zawsze jest wina sklepu, przecież główne zadanie jest po stronie importera by miał magazyn części, wtedy wszystko było by w jeden dzień. A nasz rynek jest za mały by mieć wszystko na półce.

Najlepsze rozwiązania ma suzuki i honda, mają jeden główny magazyn w europie gdzie wszystko leży, części w europie wszędzie w tej samej cenie a towar przychodzi w 48 godzin. Ja ze swoją crf nie mam problemu, nie muszę mieć na półce dużo części bo wiem że szybko mogę je mieć.

P.S. tak samo jak piszecie jest z aprilia, lub jeszcze gorzej bo to włosi i ten ich urlop w sierpniu... ahh szkoda gadać

KACZOR

11

Ja sporo jestem w stanie zrozumieć, ale jak się na półce nie ma linki sprzęgła, gdzie jest to towar na maksa chodliwy i wiadomo, że w ktm'ach rwą się regularnie, to co w takim razie wypada na półce mieć??? 

12

Ja na Bema widziałem na półce toster KTM Racing :)
Nie wiem czy wypada go mieć ale na półce prezentuje się okazalej niż "jakaś tam" linka sprzęgła ;)

Pozdrawiam,
Wojtek

13

To fakt, tostery mają :/ Upadek .... :)