Odp: Wyprz opon z garażu dziadka.
Czym sie rozni kr 108 od 106? Nie znam tych symboli i nie wiem jak je czytac.
106 przód, 108 tył
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Wyprz opon z garażu dziadka.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czym sie rozni kr 108 od 106? Nie znam tych symboli i nie wiem jak je czytac.
106 przód, 108 tył
I to jedyna roznica? Myslalem ze nazwa modeli jak np. d209, d211 itd a co sie z tym wiaze ze sa roznice miedzy tymi oponami. W takim razie Radzio podaj jeszcze twrdosc tej kr 106 i dobijamy targu.
I to jedyna roznica? Myslalem ze nazwa modeli jak np. d209, d211 itd a co sie z tym wiaze ze sa roznice miedzy tymi oponami. W takim razie Radzio podaj jeszcze twrdosc tej kr 106 i dobijamy targu.
powiem Ci Jery że dunlop ok ale wolę michelina , wziąłem od Paolo 2 szt jak nowe i nie żałuje
można praktycznie po ścianach jeździć :)
[url]http://forum.supermoto.pl/topic20494-s-ktm-kola-hamulce-opony.html[/url] polecam
Radzio, Ty wszystkim tak handlujesz jak tymi oponami ?? Jesli tak to zycze sukcesow.
Wybacz za opóźnienie, czasem nie mam kontaktu z kompem przez 3 dni i dlatego opóźnienie z odpowiedziami, preferuje pw lub mail. Zwyczajnie szybciej sie sprawdza niż błądzenie po tematach.
Przodzik to soft.
kr 108 (tył) jest zarezerwowany, bede informował czy aktualne.
Hehe. Dobre bo wlasnie ta opone chcialem wziasc i rezerwowalem ja 5 dni temu :)
Nic na to nie poradzę ze przed Tobą było dwóch chętnych.
kolego radzio, możesz napisać jakie opony Ci zostały?
Pozdrawiam
R
tylko dunlop kr108 jest zarezerwowany, reszta dostępna.
Oferta uaktualniona w pierwszym poście.
Pozdrawiam
PS pierwszy kupujący zadowolony. :)
Brać, gumy stygną :D
Panie i Panowie brać, o ceny się pytać, trochę się zmieniły na waszą korzyść. :)
Pozdrawiam
Ceny złe czy opony? :) Piszcie swoje propozycje, a coś na pewno zmienimy. ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Wyprz opon z garażu dziadka.
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 84 zapytań