Odp: Treningi Stary Kisielin
Pewne :)
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pewne :)
witam,
Koszt treningów na sm sobota 130zł( z tym, że możliwy podział na grupy z kartingami)
Niedziela same sm z terenem( jeśli pogoda na to pozwoli) 130zł
Możliwość wypożyczenia kostki 20zł
Pozdrawiam
Można płacić inaczej niż cały dzień? W podziale na grupy z kartami traci to sens.
Niestety nie można.
Kartów za dużo nie będzie,( o ile w ogóle będą), ponieważ są zawody w Koszalinie,
a poza tym i tak całej godziny non stop nie będziecie jeździć bo wiadomo, że potrzebujecie przerwy:)
Postanowiliśmy, że w sobotę nie będzie kartingów, tylko supermoto i pozostałe motory.
Pozdrawiam
Słuszna decyzja :)
Mam pytanko na Pani Eweliny: może zdarzyć się tak , że w piątek późnym wieczorem przyjedziemy czy będzie ktoś z obsługi toru aby nas wpuscić? czy zostaje nam opcja nocowania przed bramą ? :)
no własnie bo my tez bedziemy moze na 3-4 rano
od nas ktoś będzie do 21:00.
Później jest stróż ja mu zostawię informację, że przyjedziecie i on Was wpuści, ale musicie zostawić dowód tożsamości, on wpisze do książki, a następnie po południu będą u mnie do odbioru w biurze lub u dziewczyny w bistro.
Pozdrawiam
Dziękujemy :))
nie ma za co:)
a może jakiś rabat dla ludzi którzy będą 2 dni??
No właśnie czemu nie ma żadnych zniżek ja myślałam sobie potrenować w sobotę razem z chłopakami ale cena mnie przeraziła żeby chociaż można było płacić na godziny ,a tak obejdę się smakiem .
oby nam pogoda dopisała
niby ma być w miarę ok, ale z tą pogodą to nic nie wiadomo;/
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Treningi Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 69 zapytań