Odp: GoPro
Dobrze że kamera cała, kamera droższa od malucha wrc :D
SM...I'll be back!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobrze że kamera cała, kamera droższa od malucha wrc :D
Ładnie :)
Kaczor a takie coś dostane?
są to klamry domykające obudowę.
Na tej stronie dostępne:
[url]http://www.eyeofmine.com/gopro/order-gopro-hero.html#ecft3[/url]
ale jeszcze jest notka:
'If your camera is still under warranty, you may want to contact GoPro first.'
Także na gwarancji możliwe, że wymieniają warto spytać ;)
Witam mam pytanko czy ktoś bylby chętny za zakup grupowy go pro bo ja z chęcią bym wziął a razem jak wiadomo taniej
Jak już o GoPro mowa, macie jakieś dobre patenty na parującą obudowę? Nie licząc tych specjalnych wkładek od GoPro.
można rzucić kilka ziarenek ryżu
Sprawdzałeś czy zasłyszana metoda? Zastanawiałem się jeszcze nad tymi kuleczkami które dają do pudełek z różnym sprzętem czy butami.
na grouponie dają GoPro jak kupisz abonament w RedBull mobile 66zł za miesiąc umowa na 2 lata :D
Sprawdzałeś czy zasłyszana metoda? Zastanawiałem się jeszcze nad tymi kuleczkami które dają do pudełek z różnym sprzętem czy butami.
sprawdzone - kumpel używał tego patentu podczas nurkowania z GoPro i nic nie parowało
Ooo dzięki, wypróbuje może nawet dzisiaj :)
Jaką polecacie kartę pamięci 32gb do GoPro najlepiej bym prosił o firme lub link do sprawdzonej z którą nie ma problemu:)
Patriot memory LX Series
siema mam mały problem kupiłem sobie go pro hero 2 i dostałem kartę 8gb goodram ale nie pisze jaka klasa i jak nagrałem filmik to np robiłem trick i przed trickiem jest płynnie a potem przerwane tak na 2sek i potem znowu płynnie i tak cały czas czy to jest od karty to przerywanie czy od czego
Karta słabej klasy. Kupisz Class 10 i będzie ok.
A zdjęcia też będą lepszej jakości czy nie?I drugie pytanie która karta jest lepsza good ram czy patriot obie class 10?
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 70 zapytań