1

Temat: [S] kombinezon 2pc arlen ness 48

hej,
sprzedam swój stary 2 częściowy kombi arlen ness.
Stan oceniam jaki bardzo dobry. Miał kontakt z ziemią, nosi ślady użytkowania. Zawsze używany przez bieliznę termo więc bezpośrednio nigdy nie był mocno przepocony. Często impregnowany specjalnymi preparatami. Przed zimą oddany do pralni chemicznej i kilka kawałków zrobiła się bardziej sztywna i głośniej szeleszcząca. Po zimie okazało się, że mój rozmiar się zmienił.

Wzrostu mam 179 i się mieściłem ważąc poniżej 70kg. Kiedy zacząłem stosować chmielną dietę ciapkę przybyło i się nie zapina.
Generalnie wygodny, fajny i praktyczny. Ale za mały :(

Poglądowa fota:
[url]http://eshop.motoguru.cz/P/Stockitem/b/x3316.jpg[/url]

Szczegóły mogę podesłać mailem (ma kilka zadrapań).

pozdrawiam

Green

2

Odp: [S] kombinezon 2pc arlen ness 48

pw

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO

3

Jaka cena ?

Kupie moto :)

4

Ile sobie życzysz? Jeśli mam 184 cm i 76 kg to może być ciężko, nie?

5

Matysek napisał/a:

Jeśli mam 184 cm i 76 kg to może być ciężko, nie?

sądzę, że niema sensu nawet mierzyć takiego rozmiaru. rękaw będzie się kończył przy łokciu, spodnie jak do sadzenia ryżu będą.
przy moim wzroście 179 był dziwnie krótki. a używałem go ważąc zdrowo poniżej 70kg. w tej chwili potrzebował bym pudziana, żeby go zapiąć i albo by mi połamał żebra albo zgniótł kręgosłup.
próbowałbym rozmiar 50 albo 52 na Twoim miejscu (swoją drogą zdaje się że widziałem w suzuki piaseczno fajny kombinezon IXS jednoczęściowy właśnie w jakimś takim rozmiarze i był bardzo przeceniony jako ostatnie z ostatnich sztuk)

Green