Temat: Sprzedam ktm 125 exc na kolach supermoto!
[url]http://allegro.pl/ktm-exc-125-a1-nie-sx-wr-kx-cr-dt-mtx-xt-yz-ts-i2470724713.html[/url]
Lub zamienie na ktm 690 smc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam ktm 125 exc na kolach supermoto!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/ktm-exc-125-a1-nie-sx-wr-kx-cr-dt-mtx-xt-yz-ts-i2470724713.html[/url]
Lub zamienie na ktm 690 smc
To jest forum a nie allegro!
Zawitaj najpierw w przywitalni!
Z tym Twoim mociakiem jest chyba coś nie tak. Taka cena, fajne moto a stoi już w ch*j długo...
Nie rozumiem podejścia - "długo stoi na allegro = coś nie tak". Co to ma do rzeczy? Ja uważam że trzeba zobaczyć osobiście maszynę, a dopiero później pisać, że coś jest nie tak. Takie bezpodstawne biadolenie.
ps. nie znam tego motocykla
Dlugo to okolo 1.5 mies nie wiem czy cos nie tak byly obejzec 2 osoby z czego 1 porownywala go do komara a 2 to dziewczyna ktora nie bardzo wiedziala co zrobic z gazem :D
Sprzedajesz i nie wiesz czy coś nie tak? :P
Ten kat stoi już na allegro od bodajże marca czy kwietnia, kiedy zaczynałem szukać SM. Stała wtedy za 11k.
Amigo, z reguły dobre motory szybko się sprzedają. Bywa i tak, że motor stoi długo po 2-3 miesiące ale 5 miesięcy to dużo.
Nie wiem w jakim stanie jest kat wiec go nie oceniam, ale podejrzanie to wygląda.
Ja go widziałem w lutym na stówkę chyba że to był jeszcze inny właściciel.
Ale mi się raczej wydaję, że 125 na sm to mało chodliwy towar, jak ktoś kupuje 125 to wybiera coś tańszego(mam na myśli dt), a potem jak podrośnie to kupuje mocniejszego. Tak mieli wszyscy moi kumple : P a sam wiem, że jak moim marzeniem był exc 125 to nie było mnie na niego stać nie wspominając o kołach do niego.
Ten kat stoi już na allegro od bodajże marca czy kwietnia, kiedy zaczynałem szukać SM. Stała wtedy za 11k.
Amigo, z reguły dobre motory szybko się sprzedają. Bywa i tak, że motor stoi długo po 2-3 miesiące ale 5 miesięcy to dużo.
Nie wiem w jakim stanie jest kat wiec go nie oceniam, ale podejrzanie to wygląda.
No i co z tego że stoi? to znaczy że jest bubel? rozpierdala mnie ten tok myślenia.
wcale nie oceniasz. Kolega próbuje sprzedać sprzęta a ty mu robisz kiepską reklamę nie mając żadnej wiedzy... ogarnij się.
Podejrzanie to wyglada? aha to dobrze wiedziec....
I wtedy wystawilem go tylko raz jak juz.
A ile było tutaj przypadków gdzie znajdywały się takie "misie" na tym forum co wszystko wiedziały o danym motocyklu ale nigdy go nie widziały. I motor stał na allegro i stał...mając zrypaną opinię na forum.
W końcu ktoś odważny jechał i kupował jak się okazało super sprzęt w super cenie.
Każde moto ma swojego kupca i tyle. Moja machina też stała 2 miechy na allegro, podjechałem, przejechałem się i wszystko było git. Nie ma co tak pierdolić, że stoi 5 miesięcy i odrazu szrot...
według takiego toku rozumowania to ja sprzedawałem fireblade przez ponad pół roku. wystawiłem raz w październiku zeszłego roku (nikt nawet nie zadzwonił) potem w kwietniu (telefony się urwały ale motocykl stał w garażu u rodziców i miałem problem żeby się z kiś umówić na oglądanie) i na koniec wystawiłem w maju pierwszy oglądający wziął go bez targowania, ale waszym zdanie na pewno było z nim coś nie tak.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam ktm 125 exc na kolach supermoto!
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 82 zapytań