1

Temat: tulejki przedniego zawiesznia go husqvarny 350 te 93 rok

Witam potrzebuje pomocy nigdzie nie moge znalezc tulejek  mosieznych do lag tych co trzymaja lagi osiowo moze ktosc wie czy mozna dopasowac od innych modeli dodam ze serwis nawet tego nie ma

2

Odp: tulejki przedniego zawiesznia go husqvarny 350 te 93 rok

moze dorobienie?

i can do this .. here, hold my beer

3

zmierz je i zadzwon do olekmotocykle może jakies ci dobiorą, tylko zaznacz po której stronie jest teflon zeby sie nie pomylili.

SM570R była a teraz???

4

olek motocykle sprobuje moze tam sie uda strasznie ciezko cos takiego dostac  a jak nie to mam wujka tokarza tylko ze  zwykla tulejka mosiezna chyba nie zda egzaminu bo nie ma tej powloki :(

5

30$ i są twoje
[url]http://racetech.com/ProductSearch/1/Husqvarna/350/1993[/url]

Są też podane wymiary:

Tulejki wewnętrzne 45x20x1.5
Tulejki zewnętrzne 45x15x2

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6

dzieki wielkie slaby jestem z angielskiego to moze podpowiedz mi ktora to pozycja jest na liscie :)trzeba sie tam zarejstrowac? w jaki sposob to zamowic bo nigdy wczesniej nie zamawialem nic z zagranicznych stron powiedz mi czy w tych modelach lagi sa jakies firmowe( husqvarny ?) bo na moich nie ma zadych firmowych oznaczen jest tylko nr jakis u gory wybity  wiec nawet nie wiem co to za firma

7

"Fork Maintenance and Repair"

Inner Fork Bushings (pair)     FMBI 452015 P   $29.99

Outer Fork Bushings (pair)     FMBO 45152 P    $25.98

Na tej stronie na samym początku napisane masz, że zawieszenie to Showa 45U
Co do kupna to z tego co widzę musisz się zarejestrować, a później dodajesz produkt do koszyka itd.

Możesz ewentualnie odezwać się do Marka z 20 Racing Suspensions. Zajmuje się zawieszeniami więc takich tulejek to pewnie ma wiadrami.
[url]http://forum.supermoto.pl/user100669.html[/url]

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

a jak zamowic? to bedzie komplet na 2 lagi?

9

napisalem do niego czekam na odpowiedz moze sie uda akurat  a jak nie to bede kombinowal z ta stronka ktora mi podales rece opadaja z tymi czesciami do huski  to masakra jest jakas dzieki wielkie za pomoc i zrozumienie mnie jako amatora :)

10

czy oznaczenie w lagach showa 45 u. to "u "to oznacza  upside down? bo u mnie to chyba sa normalne amory nie upside down czyli conventional

11

z tego co widzę w TE 350 były montowane tylko upside down
http://p1.bikepics.com/2008%5C04%5C14%5Cbikepics-1253254-800.jpg

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

12

z lagami mega problem :( wszedzie w papierach jest rok 93 czyli lagi showa 45u a u mnie po zmierzeniu lagi sa 40 mm ktos cos kombinowal z tym wczesniej jutro jade zawiezc  sprzet do innego speca twierdzi ze tulejki na 40 mm sa bardziej dostepne i cos sie moze wymysli bo jak narazie to jest mega lipa z ta czescia dzwonilem nawet do niemiec serwis to juz wogole odpuscil ten temat