1

Temat: Selmen wita

Witam. Mam 38 lat i byłem wczoraj na zawodach w Koszalinie, chociaż sam jestem z Białegostoku a na tych terenach przebywam na leczeniu. Zawody zrobiły na mnie na tyle duże wrażenie, że zacząłem szukać czegoś na temat SM w necie i tak trafiłem na to forum. Sam mam Suzuki DR 800, którym jak dotąd jeździłem prawie wyłącznie jako enduro. Mam też małego czoperka do turystyki. Pasjonowałem się do tej pory rajdami raczej typu Paryż- Dakar i ogólnie pojętym Freeridingiem. Po wczorajszych zawodach kopara mi opadła i postanowiłem nieco poszerzyć horyzonty więc jeśli pozwolicie trochę tu poszperam, żeby dowiedzieć się czegoś o tej pasjonującej, niewiedzieć czemu dotąd przeze mnie lekceważonej dyscyplinie.
pozdro

2

Odp: Selmen wita

Siemanko!

Też nie wiem dlaczego ludzie lekceważą SM, jeśli chcesz się dowiedzieć co i jak to trafiłeś w dobre miejsce.

Do zobaczenia na torze!:D

Husaberg FS 650

3

Powitać ;)

4

Siema. Kiedys podobaly mi sie szlifierki do momentu jak nie wsiadlem na kata, od tej pory nie wiem jak mozna jezdzic po miescie na scigaczu. pozdro

KTM SMC 690

5

Witam. :)

6

Witam

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

7

Witaj

Husaberg FS650
663 944 902 sms
UK 07907566238

8

siema ;)

9

Siema, siema ;)

Bez moto...

10

selmen napisał/a:

Witam. Mam 38 lat i byłem wczoraj na zawodach w Koszalinie... Po wczorajszych zawodach kopara mi opadła i postanowiłem nieco poszerzyć horyzonty więc jeśli pozwolicie trochę tu poszperam, żeby dowiedzieć się czegoś o tej pasjonującej, niewiedzieć czemu dotąd przeze mnie lekceważonej dyscyplinie.
pozdro

Cześć. Witam równolatka :)
Prosta jest odpowiedz... Czemu to dotąd nie interesowałeś się SM. By posmakować i poczuć wszystkiego... każdy z nas powinien posiadać w garażu przynajmniej 5 rożnego rodzaju i typu motocykli.
A wiemy doskonale, ile wyrzeczeń to niesie ze sobą ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

11

W sumie mam w garażu 3 moto- w tym jeden żony także chyba wszystko przede mną...zawsze mogę mieć drugi komplet kół do dr-ki, chociaż wiem że to nie to samo

12

Może to i nie to samo ale przedsmak już poczujesz :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

13

Siemka. :D

14

Siema

i can do this .. here, hold my beer