Odp: Husqvarna SM 450!
A sprzedawca tej Huski to nie dość, że bajkopisarz to jeszcze analfabeta :D
No dałn jak nic, sprzedaje ''supermoto'' bez kół supermoto.Gdzie takich ludzi produkują. . . ?
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna SM 450!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A sprzedawca tej Huski to nie dość, że bajkopisarz to jeszcze analfabeta :D
No dałn jak nic, sprzedaje ''supermoto'' bez kół supermoto.Gdzie takich ludzi produkują. . . ?
Panowie, przecież to się nazywa Husqvarna SM 450, to nawet na kostkach "JEST TO W 100% SUPERMOTO". :D
wiem wiem, ale tak dalem przykladowo tylko,
a co o tego czy chce wyczyna czy nie, to chyba wiadomo ze kazdy by wolal wyczyna ale nie wszystkich na to stac ;p
Kupie raczej LC4, a moze mi ktos powiedziec czy da rade tym troche posmigac w terenie na kolach enduro albo kostkach??
Taki wyczyn na początek to niekoniecznie dobry pomysł, moto cie sponiewiera i będzie więcej strachu niż nauki i nabierania dobrych nawyków.
w sumie to dobrz gada, polać mu ;]
ponawiam pytanie czy LC4 da rade posmigac w terenie na enduro albo kostkach?? bedzie jakas frajda?
w sumie to dobrz gada, polać mu ;]
ponawiam pytanie czy LC4 da rade posmigac w terenie na enduro albo kostkach?? bedzie jakas frajda?
A dlaczego motocykl który początkowo był motocyklem enduro nie ma jeździć w terenie?
LC4 to są motocykle enduro które również wydawane były jako SM.
bierz Pan moją DR , będzie Pan zadowolony :D
nie no boje sie ze DRZ mi nie wystarczy na długo,a mysle ze jestem (raczej) rozsadny to moge sobie pozwolic na cos mocniejszego.
on Ci proponuje swoja DR-kę a nie DRZ-tke, to tak btw tylko;)
Proponowałbym Ci jednak na początek DRZ.
Doświadczenia dużego nie mam, ale sam kupiłem MZ Baghire jako pierwsze moto i po krótkim czasie stwierdziłem, że przydałoby się coś spokojniejszego i przede wszystkim lżejszego na początek. Moto poszło i teraz jest XR400.
nie wiem czemu jak widze DR to od razu mysle to na bank jest DRZ ;p
kurde no to znowu nie wiem co kupic, najlepiej bybylo cos o wadze okolo 100-120kg a moc kolo 50-60 km, w sumie LC4 waży tylko okolo 30kg wiecej od DRZ SM,
Ja mam duke 2, on waży 150kg chyba tyle samo co LC4, ma ten sam silnik i mysle ze to moto jest za ciezkie dla mnie dlatego w tym roku go sprzedaje. Radzilbym brac cos jak WR, CRF, Niby 40kg roznicy ale mysle ze to duzo.
Właśnie zastanawialem sie na CRF tylko ze tutaj koszty eksploatacji sa chyba troche duze?? ( porownywalne do husqvarny czy moze mniejsze?)
Nie wiem niestety. Mi osobiscie najbardziej sie podoba EXC 525 (choc WR i CRF tez sa ladne) takiego bede chcial kupic zamiast duka, motor wydaje sie nic nie wazyc w porownaniu do mojego. Bylem ogladac niedawno i jest piekny. Wez go pod uwage, tylko ze cenowo dosc drogi.
jak jesteś początkujący to CRF może sie okazać zbyt dużym wyzwaniem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husqvarna SM 450!
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań