Odp: [S] CRF 450 R Supermoto 2005r. Zarejestrowana Warszawa
sorry, cash only :)
Hermes, jeszcze mnie nie skreślaj :D
W Lipcu oderwę się od betoniarki to zrobimy może jeszcze jakąś rundę :P
Pozdrawiam ;)
http://www.bikepics.com/members/kcsport/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] CRF 450 R Supermoto 2005r. Zarejestrowana Warszawa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W Lipcu oderwę się od betoniarki to zrobimy może jeszcze jakąś rundę :P
Pozdrawiam ;)
W Lipcu oderwę się od betoniarki to zrobimy może jeszcze jakąś rundę :PPozdrawiam ;)
No to czekamy, oblukamy moto i będzie można z czystym sumieniem napisać: POLECANE PRZEZ SUPERMOTOWY TERROR WARSZAWY :-)
Z czystym sumieniem mogę polecić moto :)
Moto zajebiste. Ale ja sie zastanawiam jak wy podbijacie badanie techniczne bez lusterek, kierunkow a czasami rejestracji?
Moto zajebiste. Ale ja sie zastanawiam jak wy podbijacie badanie techniczne bez lusterek, kierunkow a czasami rejestracji?
A w czym problem?
Zakładasz gadgety i jedziesz. Koleś podbija i ściągasz.
Jest jeszcze coś takiego jak "znajomości", większość osób podbija przegląd nie wyprowadzając moto z garażu:)
Jest jeszcze coś takiego jak "znajomości", większość osób podbija przegląd nie wyprowadzając moto z garażu:)
Właśnie :)
A kto by się tym przejmował :D Trzeba się wyloozować :P
Przy okazji odświeżenia tematu informuję że przez najbliższe 2 tygodnie nie będzie mnie w Warszawie.
W związku z tym iż jestem jedynym właścicielem i opiekunem tej landryny, osoby zainteresowane zapraszam ewentualnie po moim powrocie ;)
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim bezawaryjnych wakacji :)
SUPERMOTO RULEZZ
Odświeżam
Żona jest na mnie wściekła że dalej stoi :P
Na hasło supermoto daję do niej wszystko co mam (deszczówka na przód, podnośnik, MOTUL 300v i jeszcze jakieś bajery)
Co się zmieniło?
Przebieg to teraz 16mth od remontu. Kilka dni temu silnik zalany świeżutkim olejem że nawet nie odpalana na nim jeszcze jest ;)
A w zbiorniku niespodzianka, jest pod korek :D
Ilości oleju w silniku 690 ml. skrzynia biegów 590 ml. Znajdźcie mi drugi taki motocykl !
Jeśli boicie się CRFy i myślicie o niej.... a bo serwisy, a bo przeglądy... brak rozrusznika. (znając technikę zazwyczaj odpalcie od strzała) ;)
Zapraszam do mojego garażu... w tej chwili mam w domu cylinder i tłok po przebiegu ok 16 tysięcy km. Cylinder był pomierzony i absolutnie nie ma na nim śladu owalizacji. Zmieniam tłok - bo tego już wypada i profilaktycznie zmieniam korbę ( bo silnik jest na stole) i robię to tylko ze względu na ewentualne plany sprzedaży :)
Naprawdę uwierzcie mi (chociaż nie mam w tym interesu) CRFa jest praktycznie bezobsługowym motocyklem:) Raz zrobiona nie zawiedzie was przez całe sezony.
Wystarczy przestrzegać zasad... "jak posmaruję tak pojeżdżę" no i czyszczenie filtra (dostęp do niego nie jest gorszy niż w innych moto)
Ta przerażająca was wymiana oleju to dziecinna zabawa. Cała operacja to dosłownie max 5 min. (większość tego czasu pochłania odmierzenie oleju) Dostęp do śruby spustowej i do filtra jest idealny.
UWAGA !!!!!
Ilość oleju w silniku to... 690 ml. (wymieniając filtr) i odpowiednio 660 ml. (bez filtra) stosowałem technikę co drugą zmianę oleju zmieniam filtr za 10 zeta.
Zmiany oleju co 400/600 km. Warto policzyć na 4 litrowej bańce oleju robicie ok 3500 km. !!!
Czy te liczby tak WAS przerażają, czy te dwie bańki oleju na sezon pochłonie was całkowity budżet na latanie ???? Zapomniałem o 4 filterkach oleju każdy po 10 zeta... to chyba też nie zrujnuje waszego portfela (4 kebaby na mieście... jeśli ktoś mam miasto)
Ilość oleju w skrzyni biegów to... 590 ml. tu stosuje zasadę co 2 max. 3 wymiany oleju w silniku - zmieniam olej w skrzyni.
Za te pieniądze nie znajdziecie nic co by dawało więcej frajdy... nie zapominajcie o wadze CRFy... to najlżejszy motocykl ze wszystkich dostępnych na rynku ! :D
Jeszcze jest ktoś kogo przeraża CRFa ? :D
Zresztą jak chcecie to kupujcie te swoje LC 4 a resztą będzie się śmiała jak polowe sezony spędzicie w garażu. :D
dukeSebo ... ostatnio przegladalem wlasnie twoje posty o CRFie :D Tym postem rozjebales system, jestem w 100% przekonany, ze nastepne supermoto to bedzie crf hehe :D
Zapomniałem poruszyć temat wibracji... tych praktycznie na CRFię nie ma !!! :)
dukeSebo ... ostatnio przegladalem wlasnie twoje posty o CRFie :D Tym postem rozjebales system, jestem w 100% przekonany, ze nastepne supermoto to bedzie crf hehe :D
Dzięki, chociaż jedna osoba doceniła me wysiłki :) lubię rozje... systemy :D
Sebo mi chęci narobił i nawet zastanawiałem się nad tą CRF przed kupnem LC4, gdybym wtedy ujrzał ten post to byłaby moja :D
Mój lc4 jak na razie dwa dni jazdy - dwa tygodnie w garażu, zobaczymy co dalej.
Panowie, powraca wiara w ludzi i w fakt... umiejętności czytania ze zrozumieniem :D
To jest naprawdę cholernie niedoceniany motocykl.
W wielu tematach "pomóżcie - doradźcie co kupić" Ludzie stawiają za przykłada dziesiątki motocykli... z czego połowa modeli nawet nie stała obok SM.
No i CRFa zawsze, ale to zawsze jest na końcu tej stawki.
Nawet starego XTeka z milionowym przebiegiem ludzie doradzają częściej niż CRFę.
Wiesz, pierwsze skojarzenie do hasła "wyczynowa crossówka" to "koszty i remonty", sam tak miałem jak kupowałem SM. Tyko wtedy jeszcze Seba nie był naszelnym wyznawcą CRFy;]
RR lubię to :D
czujnym okiem dostrzegam wszystko ;) z wujka przeistoczyłem się w pastora ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] CRF 450 R Supermoto 2005r. Zarejestrowana Warszawa
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 77 zapytań