Temat: jaką szeroką oponę na tył mogę założyć do huski 610sm 2007
jak w temacie Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » jaką szeroką oponę na tył mogę założyć do huski 610sm 2007
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie Pozdrawiam
160/60/17
160/60/17
to jest max?
Chodzi Ci o szerokość? Co to za róznica? Chyba ważne żeby prowadzenie było dobre, nie warto wkładać za szerokiej bo robi sie "kwadratowa" przynajmniej tak pisali koledzy w podobnym temacie z 3 dni temu :)
Chodzi Ci o szerokość? Co to za róznica? Chyba ważne żeby prowadzenie było dobre, nie warto wkładać za szerokiej bo robi sie "kwadratowa" przynajmniej tak pisali koledzy w podobnym temacie z 3 dni temu :)
czylki tak naprawde nie wiesz?
ja chcial bym szersza bo mam 160 i wyglada jakos slabo ale moze to kwestia przyzwyczajenia bo jezdzilem na plastikach no nic poszukam gdzies moze znajde wiecej info dzieki
Podaj mistrzu szerokość obręczy.
tak, 160 to jest max..przy 170 juz nie ma praktycznie luzu miedzy opona a lancuchem..a po drugie wyjdzie straszny balon bo felga jest waska
160 to zdecydowanie max. Ja nawet zamówiłem kiedyś Dunlopa Qualifier 160 i byla za szeroka ale podobno Dunlop ma jakąś dziwną rozmiarówke i to dlatego. Michelin Pilot Power 160/60/17 jest ok.
ok panowie dzieki za pomoc faktycznie 160 to max
Pozdrawiam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » jaką szeroką oponę na tył mogę założyć do huski 610sm 2007
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 81 zapytań