Temat: [S] Lusterka dla prawdziwych Supermociaków!
CD,
ooookermit, Olaff, locdog macie PW
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Lusterka dla prawdziwych Supermociaków!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
CD,
ooookermit, Olaff, locdog macie PW
ooookermit - paczka wysłana, wielkie dzięki
Hackier -PW
w trasie zgubiłem lusterko :P
zamawiam 2 komplety(1 na zapas :))
w trasie zgubiłem lusterko :P
zamawiam 2 komplety(1 na zapas :))
nie ma problemu - procedura taka sama tylko cena x2
mam na stanie więc nie trzeba czekać
Lustra od Hackera zajebiste, ale zanim je założycie zalejcie od razu gwinty superglue albo jakimś loctite, bo się odkręcają, a łebki śrub znajduję się od strony lustra więc nie do przykręcenia, moje poluzowały się dwa razy ,teraz ramię które się poluzowało podkleiłem poxipolem a gwinty zalałem klejem i jest gitara :-)
Dobra rada bo szkoda luster ;-)
Lustra od Hackera zajebiste, ale zanim je założycie zalejcie od razu gwinty superglue albo jakimś loctite, bo się odkręcają, a łebki śrub znajduję się od strony lustra więc nie do przykręcenia, moje poluzowały się dwa razy ,teraz ramię które się poluzowało podkleiłem poxipolem a gwinty zalałem klejem i jest gitara :-)
one są chyba przystosowane do kńców kierownicy to, jak wy je mocujecie pod kierownicą, bo właśnie wchodze w ten etap skłądania moto : P
dobra rada bo mi ta kulka tylko została w uchwycie :D
Hacker - PW
Hacker poszedł priv
snowboarder, Olaff, Modest - paczki wysłane, dzięki wielkie!
Do reszty zawodników postaram się dzisiaj odpisać na PW
Wiadomość dla tych którzy zainteresowani są lustrami.
Posiadam na stanie dwie ostatnie pary. Z tym, że posiadają one delikatne odpryski czarnej farby na odwrocie lusterka (za dużo sztuk była zapakowane w jednej paczce przy ostatnim zamówieniu).
Lusterka od przodu są igła.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to może je brać.
Co do ceny i wyglądu zapraszam d pierwszego tematu:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic19044-s-lusterka-dla-prawdziwych-supermociakow.html[/url]
oraz do pozostałych:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic19310-s-lusterka-dla-prawdziwych-supermociakow.html[/url]
[url]http://forum.supermoto.pl/topic19599-s-lusterka-dla-prawdziwych-supermociakow.html[/url]
PS.
Zamówiłem kolejne sztuki lusterek. Niestety ze względu na fakt, że wszystko co wchodzi w skład ich ceny podrożało będą one kosztować teraz 60zł z wysyłką.
Hacker chcialem zamowic komplecik. Szczegoly na PW :)
Hacker ja również bym wziął te z odpryskami
Witam po przerwie,
Mam 10 par lusterek, więc kto chce nie pisze na dole a na PW wyślę mu szczegóły.
Cena tak jak pisałem 60zł - przesyłka free.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Lusterka dla prawdziwych Supermociaków!
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 72 zapytań