Odp: W czerwcu zawody w Lublinie
.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » W czerwcu zawody w Lublinie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
.
i to jest Polska :(
Najpierw większość płacze że poza PP i MP nic nie ma a później jak ktoś coś juz zrobi to chetnych nie ma , ehhhhh co za kraj.
Co ma do tego Polska?
Mam 3h jazdy do Lublina i nie bede planowac wyjazdu do nich, jeżeli nawet dwa dni przed zawodami nie ma żadnego harmonogramu i nie wiem czy latania bdzie 20 min czy moze 3h. Dla 20 min, nie bede jechal, bo wole poleciec na tor MX do Sochaczewa, gdzie od dawna wiadomo ze wjazd na caly dzien to 20zl, ze tor został tydzien temu wyrównany, że na slickach da rade bo jest twardy, a na dojazd poswiece godzine.
Nie ma sie co dziwic, ze frekwencja jest niska, skoro nie ma zadnej informacji. Prosba o podeslanie, ponoc gotowego harmonogramu, przerasta organizatora.
Raz sięjuż wybrałem na taka impreze amatorska do Ułęża. No nie było harmonogramu, ale przeciez trzeba wspomagać inicjatywe poza PZMotowska. Dostalismy telefon z smsem jak szukalismy wjazdu na teren lotniska, ze zawody sa odwolane.
Jak ktos ma w dupie zawodnikow, to i zawodnicy maja w dupie.
Dalej czekamy na info.....Dzień przed imprezą ...Kocham tooo
.
Ewangelia wg św. Łukasza [Łk 11,9-10]
I Ja wam powiadam: Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kołaczącemu otworzą.Harmonogram: [url]http://www.automobilklub-lubelski.pl/news.php[/url]
Czyli wystarczyło się pomodlić. To ja niepotrzebnie dzwoniłem. :)
paolo napisał/a:Ewangelia wg św. Łukasza [Łk 11,9-10]
I Ja wam powiadam: Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kołaczącemu otworzą.Harmonogram: [url]http://www.automobilklub-lubelski.pl/news.php[/url]
Czyli wystarczyło się pomodlić. To ja niepotrzebnie dzwoniłem. :)
Widzisz chłopaku ;) wiara czyni cuda :D
A to co pisałem nie było kierowane personalnie tylko do ogółu Panie Crazy :D
Módl się Crazy módl bo wiary w Tobie brak ;)
( popatrz na Paolo, chłopak od paru dni nie śpi tylko się modli o harmonogram i co ... jest !!;) )
Jak chcesz 6 w totka trafić poproś Pawła a on prosic Pana będzie .
Paweł rozjebałeś mi cycki przy samej dupie tym cytatem :D :D :D
.
Crazy_Russian napisał/a:Czyli wystarczyło się pomodlić. To ja niepotrzebnie dzwoniłem. :)
lub uwolnić otaczającą Cię pozytywną energię związaną z harmonogramem
(a nie jak w Twoim przypadku negatywną )
ps. zawarte przemyślenia oparłem na treściach zawartych w książce pt. "Sekret" - Byrne Rhonda
którą to poleca mój Trener
;)
panowie #121 i #74
Wasz rozwój intelektualny mknie w niesamowitym tempie.
Na szczęście nie jeździcie szybciej.
Wy czytajcie książki ja zajmę się ujeżdżaniem opon...
Do zobaczenia jutro. :)
Zawody sie odbyli?
Co taka cisza w temacie.
Nikt nie pisze, nie dzieli sie wrazeniami, nie wstawia fotek, filmikow, nie wymienia pozdrowien.
Co z Wami.
Ech Polska :)))))
Pewnie się nie odbyły bo jak zawsze nikt nie przyjechał...
a że harmonogram na ostatnią minutę było to już niczyja wina ;)
Zawody sie odbyli?
Co taka cisza w temacie.
Nikt nie pisze, nie dzieli sie wrazeniami, nie wstawia fotek, filmikow, nie wymienia pozdrowien.
Co z Wami.
Ech Polska :)))))
Crazyyyyyyyy igrasz z ogniem ;D waląc sarkazmem :P
Powiem tylko tyle że podobno zostałem oficjalnym rekordzista toru Lublin :P
.
senso napisał/a:Powiem tylko tyle że podobno zostałem oficjalnym rekordzista toru Lublin :P
sam byłeś ?? czy był jeszcze ktoś ??
hahaha. Mistrz!
senso napisał/a:Crazyyyyyyyy igrasz z ogniem ;D waląc sarkazmem :P
raczej z "KULĄ OGNIA"
senso napisał/a:Powiem tylko tyle że podobno zostałem oficjalnym rekordzista toru Lublin :P
sam byłeś ?? czy był jeszcze ktoś ??
bylismy we dwoje, Ja i mój cień który miał straty 2,5 sekundy na okrążeniu :P
posmiali my sie.
A teraz jakie fakty. Jak bylo?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » W czerwcu zawody w Lublinie
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 74 zapytań