1

Temat: Kupię KTM 690 Enduro/SMC

Jako, że jestem tu nowy, korzystając z okazji witam wszystkich !

Jak w tytule, poszukuje 690'tki Enduro bądź SMC od 2008, generalnie jestem otwarty na wszelkie oferty jeśli chodzi o podobne moto. Ale nie szukam EXC czy WR, potrzebuje czegoś praktyczniejszego sprzętu którym będę mógł spokojnie skoczyć na uczelnię, "po bułki" i w 100-200 kilometrową trasę w miarę komfortowo nie licząc przebiegu w motogodzinach  ( oczywiście komfort pojęcie względne, tu nie wymagam cudów ) a jednocześnie wpaść przy każdej nadarzającej się okazji tor kartingowy bądź udać się w lekko cięższy teren w przypadku enduro, generalnie powycinać i pobawić się sprzętem.
Ze wszystkich danych mi informacji wyczytanych bądź 'usłyszanych' od właścicieli, LC4 robi to wszystko naprawdę dobrze :)
Budżet się zmienia zależnie od koniunktury ;) Ogólnie jakieś 23k

2

Odp: Kupię KTM 690 Enduro/SMC

Siema,
korzystając z okazji odświeżyłem i sobie informacje jak tam się SMC mają....

A tu taki kwiatek: [url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-i2386908374.html[/url]

"Bezkompromisowe połączenie sportu z codziennymi właściwościami." :) Tzn, że jak?

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]

3

MudAndTracker napisał/a:

Siema,
korzystając z okazji odświeżyłem i sobie informacje jak tam się SMC mają....

A tu taki kwiatek: [url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-i2386908374.html[/url]

"Bezkompromisowe połączenie sportu z codziennymi właściwościami." :) Tzn, że jak?

Aj, przeoczyłem tą aukcję, chyba zmyliła mnie miniaturka zdjęcia a nie spojrzałem na cenę.

Ogólnie ciekawy opis; "Fanom marki nie trzeba tłumaczyć, jednak dla niezorientowanych wyjaśniam, iż jest to ostre jednocylindrowe Supermoto bez udziwnień. Oczywiście motocykl oparty na tej samej ramie i silniku, co cała reszta jednak charakteryzuje się on agresywniejszą specyfikacją oraz dużo mniejszą masą własną."

Rozumiem że przez 'całą resztę' autor rozumie modele 690 enduro i duke ;) Nie widzę też powodu dla którego pozostałe dwa miały by mieć mniej agresywną specyfikację przy pełnym akrapie, bo ta jest chyba identyczna we wszystkich 3 motocyklach z tych roczników w wersjach bez "R"  ? ( btw. duke 2012 to już chyba w ogóle inna bajka ).

4

W ogóle duke, to już całkiem inna konstrukcja niż smc.

SMCR AKR

5 Ostatnio edytowany przez ogrodekpl (2012-06-04 17:25:33)

Witam!!
Kupię KTM 690 smc lub ktm 690 enduro R ,bez prawa do rejestracji!! Może być odkupiony z ubezpieczalni lub po małej stłuczce,obojętnie proszę o info jakby ktoś coś wiedział na ten temat!!