2,266

Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay

radzio napisał/a:

[url]http://moto.allegro.pl/suzuki-rm-250-i2383069603.html[/url] Może ktoś zna tego sprzęta? hmm? Wygląda zacnie. :)

Zacna to jest cena. Zazwyczaj poniżej 5tys to jakieś wizualne rupiecie.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

2,267

ooookermit napisał/a:
kusloncu napisał/a:

Ciekawe co ma w papierach :D

Marka SAM
Model KTM 690SMC
i nie wynika to z krętactwa ludzi i ich cwaniactwa, tylko z popierdolonego prawa jakie mamy!!!

A dlaczego kolego napisałeś że ten motocykl w papierach ma wbite marka SAM ???

Tsunami Team

2,268

bo nie miał prawa do rejestracji i właśniciel zarejestroał go jako "swój" wynalazek

2,269

grubson_89 napisał/a:

bo nie miał prawa do rejestracji i właśniciel zarejestroał go jako "swój" wynalazek

a widziales dowod rejestracyjny tego ktm-a ?

Tsunami Team

2,270

chochol napisał/a:
ooookermit napisał/a:
kusloncu napisał/a:

Ciekawe co ma w papierach :D

Marka SAM
Model KTM 690SMC
i nie wynika to z krętactwa ludzi i ich cwaniactwa, tylko z popierdolonego prawa jakie mamy!!!

Kolega miał pewnie na myśli, że SAM MA NA NIEGO OCHOTĘ :)

Pozdrawiam
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD

2,271

Może ktoś chce popływać Hondą CRF:
[url]http://otomoto.pl/honda-crf-zamienie-sprzedam-M3218341.html[/url]

XR400

2,272

supermoto-poland napisał/a:
chochol napisał/a:
ooookermit napisał/a:

Marka SAM
Model KTM 690SMC

A może kolega SAM nie wie o czym pisze ;)

Tsunami Team

2,273

chochol napisał/a:
chochol napisał/a:

Nie, nie mam ochoty, bo mnie nie stać, z tego co wyczytałem na forum to ktoś zarzucił że moto było wystawione wcześniej jako bez prawa rejestracji... Może tak było, może nie... ja tylko chciałem powiedzieć że zapis o braku do prawa rejestracji nie dyskwalifikuje sprzęta jako takiego, bo jest sposób na rejestracje takich pojazdów... Więcej można wyczytać w kodeksach.

Honda FMX 650

2,274

ooookermit napisał/a:
chochol napisał/a:

Nie, nie mam ochoty, bo mnie nie stać, z tego co wyczytałem na forum to ktoś zarzucił że moto było wystawione wcześniej jako bez prawa rejestracji... Może tak było, może nie... ja tylko chciałem powiedzieć że zapis o braku do prawa rejestracji nie dyskwalifikuje sprzęta jako takiego, bo jest sposób na rejestracje takich pojazdów... Więcej można wyczytać w kodeksach.

KOLEGO Kermit jak SAM nie widziałeś tego motocykla i SAM nie widziałeś tego dokumentu to SAM nie pisz postów które robią zamieszanie na forum i odstraszają ludzi.  Dlatego prosze Cie wstrzymaj się od nieprawdziwych ocen i nie potwierdzonych komentarzy bo tłumaczenie że ktoś tam napisał i coś tam powiedział mi nie wystarczą.   Tak się składa że to moj motocykl i jest pełnowartościowy jako pojazd i posiada dokumentacje. Prawda że to ten sam motocykl który jakiś czas temu był do sprzedania przez mojego kolege Tedy-ego jako bez prawa do rejestracji ale nic nadzwyczajnego ani bezprawnego z nim się nie wydarzyło. Pozdrawiam

Tsunami Team

2,275

Tak właśnie myślałem, kolega chochol dziś się zarejestrował i wpadł tylko oczyścic się z zarzutów.Już nie wspomnę, że o przwitalni raczył zapomnieć. Ciekawe czy pilnuje innych for podtym kątem.Dla mnie to wszystko jest jeden wielki shit, chciałbym znac powód (faktyczny)przez który to moto nie miało prawa do rejestracji, oraz "drogę" którą przeszło że finalnie je ma.

SMCR AKR

2,276

z tego co wiem to do legalnego moto mozna dokupic homologacje np. w DE ok 1500ojro

Pozdrawiam
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD

2,277

hacker33 napisał/a:
radzio napisał/a:

[url]http://moto.allegro.pl/suzuki-rm-250-i2383069603.html[/url] Może ktoś zna tego sprzęta? hmm? Wygląda zacnie. :)

Zacna to jest cena. Zazwyczaj poniżej 5tys to jakieś wizualne rupiecie.

cos jest nie tak - silnik  97 buda 99   ... wyposrodkowal na 98 :)

i can do this .. here, hold my beer

2,278

tak dla przypomnienia śledzących ten watek  [url]http://moto.allegro.pl/ktm-smc-690-2009-i2325735555.html[/url]

690 SMC --> SOLD

2,279

chochol napisał/a:
ooookermit napisał/a:
chochol napisał/a:

KOLEGO Kermit jak SAM nie widziałeś tego motocykla i SAM nie widziałeś tego dokumentu to SAM nie pisz postów które robią zamieszanie na forum i odstraszają ludzi.  Dlatego prosze Cie wstrzymaj się od nieprawdziwych ocen i nie potwierdzonych komentarzy bo tłumaczenie że ktoś tam napisał i coś tam powiedział mi nie wystarczą.   Tak się składa że to moj motocykl i jest pełnowartościowy jako pojazd i posiada dokumentacje. Prawda że to ten sam motocykl który jakiś czas temu był do sprzedania przez mojego kolege Tedy-ego jako bez prawa do rejestracji ale nic nadzwyczajnego ani bezprawnego z nim się nie wydarzyło. Pozdrawiam

To może sprostuj cała tą sytuacje i oświeć nas z jakiego to powodu moto było bez prawa do rejestracji i jak je zarejestrowano, bo pewnie nie tylko ja jestem ciekaw!!!

Honda FMX 650

2,280

ooookermit napisał/a:
chochol napisał/a:
ooookermit napisał/a:

To może sprostuj cała tą sytuacje i oświeć nas z jakiego to powodu moto było bez prawa do rejestracji i jak je zarejestrowano, bo pewnie nie tylko ja jestem ciekaw!!!

Kolego Kermit nie zrozumiałeś mojego wpisu, ja nie bede z Tobą dyskutował bo nie widze sensu ,poprostu nie oczerniaj bez powodu mojego ogłoszenia.
Kolego Kwkm konto na tym forum posiadam od stycznia 2007 ale staram sie nie uczestniczyć w takim biciu piany jakie odbywa się choćby w tym poście i zostawiam to internetowym supermociarzą którzy najwięcej emocji czerpią z wirtuajnej jazdy na forum.   
Pozdro Chłopaki grzegorz chochół #14
p.s. myśle że pod tym postem rozpali się gorąca dyskusja ,i każdy z uczestników bedzie dalej anonimowy :)

Tsunami Team