Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Chyba pierwszy raz widzę tak zadbaną cr w Polsce ;o
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 149 150 151 152 153 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba pierwszy raz widzę tak zadbaną cr w Polsce ;o
Zacisk radialny Brembo 32/36 z tytanowymi tłoczkami
[url]http://www.ebay.pl/itm/170848488411?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649[/url]
wydaje sie niezly i cena bardzo dobra:
[url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-09-supermoto-rej-2010-katowice-i2389545663.html[/url]
O ile mnie wzrok nie myli to nie jest ten co był bez papierów za 13k? bo widze obonki takie same.
dobrze godosz... teraz sie przyjrzalem... no i akrap z oslonkami i oslona pod silnik...
jakas masakra :)
[url]http://moto.allegro.pl/suzuki-rm-250-i2383069603.html[/url] Może ktoś zna tego sprzęta? hmm? Wygląda zacnie. :)
Ciekawe co ma w papierach :D
Ciekawe co ma w papierach :D
Marka SAM
Model KTM 690SMC
i nie wynika to z krętactwa ludzi i ich cwaniactwa, tylko z popierdolonego prawa jakie mamy!!!
kusloncu napisał/a:Ciekawe co ma w papierach :D
Marka SAM
Model KTM 690SMC
i nie wynika to z krętactwa ludzi i ich cwaniactwa, tylko z popierdolonego prawa jakie mamy!!!
dzwoniles?
udalo mu sie zarejestrowac jako SAM ?? jezeli tak... no to niezle.
pozostaje kupowac motocykle bez homologacji i rejestrowac jako SAM'ce
ooookermit napisał/a:kusloncu napisał/a:Ciekawe co ma w papierach :D
Marka SAM
Model KTM 690SMC
i nie wynika to z krętactwa ludzi i ich cwaniactwa, tylko z popierdolonego prawa jakie mamy!!!dzwoniles?
pozostaje kupowac motocykle bez homologacji i rejestrowac jako SAM'ce
Nie, nie dzwoniłem ale jest to jeden z nielicznych sposobów na rejestracje pojazdów "bez prawa do rejestracji", sam tak rejestrowałem wsk-e, FMX-a tez mam tak rejestrowanego ale już nie przezemnie.
fistach napisał/a:ooookermit napisał/a:Marka SAM
Model KTM 690SMC
i nie wynika to z krętactwa ludzi i ich cwaniactwa, tylko z popierdolonego prawa jakie mamy!!!dzwoniles?
pozostaje kupowac motocykle bez homologacji i rejestrowac jako SAM'ceNie, nie dzwoniłem ale jest to jeden z nielicznych sposobów na rejestracje pojazdów "bez prawa do rejestracji", sam tak rejestrowałem wsk-e, FMX-a tez mam tak rejestrowanego ale już nie przezemnie.
Myslalem ze to nie jest tak hop siup....
ooookermit napisał/a:fistach napisał/a:dzwoniles?
pozostaje kupowac motocykle bez homologacji i rejestrowac jako SAM'ceNie, nie dzwoniłem ale jest to jeden z nielicznych sposobów na rejestracje pojazdów "bez prawa do rejestracji", sam tak rejestrowałem wsk-e, FMX-a tez mam tak rejestrowanego ale już nie przezemnie.
Myslalem ze to nie jest tak hop siup....
Wszystko się da, jak się wie jak, gdzie i kto może pomóc ;)
i pare banknotów ;)
to ostatnie oczywiście najważniejsze
Ale i tak się opłaca, co najważniejsze nie trzeba żadnych specjalnych kombinacji i wszystko na legalu. End offtop
Strony Poprzednia 1 … 149 150 151 152 153 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.113 sekund, wykonano 31 zapytań