Odp: Środek odtłuszczający do sprzęgieł i hamulców.
Wpadaj do Gostynia na zawody, a rozprowadzisz ten karton (widząc po nickach) bez łażenia na pocztę i mordowania się w kolejce z emerytami.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Środek odtłuszczający do sprzęgieł i hamulców.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wpadaj do Gostynia na zawody, a rozprowadzisz ten karton (widząc po nickach) bez łażenia na pocztę i mordowania się w kolejce z emerytami.
Crazy moze kiedys bedzie mi to dane ;) mam fajna pania pocztową wiec chwile spedzone tam sa bardzo miłe ;)
Może kup kopertę bombelkowa na poczcie i wyśli jako list,w taka koprte wejda z 2 sztuki. Chyba że jest to duża puszka.
Pytajac pania od pieczątki o wysyłkę najtańszym kosztem-powiedziala tylko paczka gdyz calosc wazy powyzej 1kg, sprawdze jeszcze czy da rade z ta koperta.
Tylko listu nie wyśle za pobraniem.
A 31 chyba powinno być 13?
Sory ze tak się wtrącę ale ja temat odtłuszczania załatwiam zmywaczem do hamulców, na bazie alkoholu, bardzo szybko paruje, olej zmywa w sekundę :) ja osobiście używam i polecam Wurth
[url]http://www.sjscycles.co.uk/wurth-brake-cleaner-500ml-prod19960/[/url]
Muki,towar dostałem w expresowym tempie, dzięki:)
mcienki cieszy mnie to!! na zdrowko...
tegma to jest to samo co uzywasz tylko innej firmy, wedlug mnie nie gorszej od wurtha...
Paczka dzisiaj dotarła. Wszystko się zgadza :) Dzieki wielkie i pozdrawiam.
do mnie tez dotarła dubeltówka :)
Dzięki !
jest paka..... dzieki
No to fajosko :D rozumiem ze nie poniszczone ...
Pozdro...
nie... no pakowanie profeska :)
Opakowanie pancerne :) najbardziej podobal mi sie ten papier :)
hehe co sie brechtacie :P chcialem zeby bylo dobrze, moze troche przesadzilem ;P nastepnym razem zafunduje se bąbelki...bedzie bardziej profesjonalnie...
elość!
słuchajta jesli ktos jeszcze ma smaka na odtłuszczacz to mam kolejny pakiet...
Nadaje sie do naszych gablot do czyszczenia filterkow metalowych przy wymianie oleju bo ktos niedawno sie o to pytal...
A dla tych ktorzy nie wiedza:
Preparat usuwa pył hamulcowy, smar, nalot drogowy, olej, płyny, paliwo i wszelkiego rodzaju brud. Pomaga redukować skrzypienie i szumienie hamulców. Penetruje, rozpuszcza i usuwa brud i olej z układów hamulcowych i z części metalowych. Bezpieczny dla aluminium elementów gumowych oraz lakieru. Szybko wysycha nie pozostawiając resztek powodujących przyciąganie brudu.
Pzdr...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Środek odtłuszczający do sprzęgieł i hamulców.
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 70 zapytań