Odp: Heidenau K73 kupie
Chce sprezentować mojej maszynie takie opony ale słyszałem ze są dość śliskie, czy to prawda?
A o jakim zastosowaniu słyszałeś?
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Heidenau K73 kupie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chce sprezentować mojej maszynie takie opony ale słyszałem ze są dość śliskie, czy to prawda?
A o jakim zastosowaniu słyszałeś?
mowiła mi to osoba ktora zamierza w tym roku stanac na pozdim w sm open. wiec pewnie nie o jezdzie delikatnej.
A mi chodzi raczej o codzienna jazde i troche zabaw po lesie
mowiła mi to osoba ktora zamierza w tym roku stanac na pozdim w sm open.
Nic Ci takiego nie mówiłem ;D
mowiła mi to osoba ktora zamierza w tym roku stanac na pozdim w sm open
Swietne!! :D :D Rozbawiles mnie z rana.
Na tor sa lepsze opony na deszcz. Ale na miescie, na codzien sprawdza sie dobrze, jesli nie za dobrze.
a propos azotu, to sprawdza sie w dwoch/trzech przypadkach:
1. nie zaciaga wody wiec jest lepszy niz powietrze w warunkach wilgotnych/zmiennych
2. nie zmienia objetosci (czyli cisnienia) nawet przy duzych wahaniach temperatury (a wiec 2.9 juz i na cieplo i na zimno!), oraz dluzej je utryzmuje
3. pierdoly typu zywotnosc opony (ktora nie ma znaczenia na torze bo i tak sie zje od zewnatrz 100x szybciej), brak rdzy w kolach metalowych itp, ktore nie sa tu istotne
a co do tomimoto to polecam ich z calego serca, wspolrpacuje z nimi chyba z 4 lata, fachowcy i mili ludzie i mimo braku rentownosci w tej dizedzinie (a raczej same straty) i tak wspieraja polski sport motorowy wiec zawsze warto u nich napomknac ze sie fruwa*
oczywiscie nie sa jedyni na rynku :) znamy inne szlachetne przyklady
*dot. zawodnikow :P
dzieki crazy za oponke :)
Wszystko gicior ,juz załozona :)
ma ktoś jeszcze taką oponke 160/60/17 haidenała bo potrzebuje i za nile jak coś. pozdrawiam
ja też szukam takiego Heidenaua na cito. ma ktoś w dobrych pieniadzach?
Ja mam tył taki powiedzmy 50/60% bieżnika i przód jakieś 90% za taki zestaw chcę 150.
Odświeżam temat
Poszukuje tył 160 co by się nadawał do wypadów w las od czasu do czasu, bo na tym co mam (coś ze sporta) to na mokrym jest tragedia
Takie Heidenau by chyba podeszło albo Pirelli MT 60 RS Corsa ew inne propozycjei
2. nie zmienia objetosci (czyli cisnienia) nawet przy duzych wahaniach temperatury (a wiec 2.9 juz i na cieplo i na zimno!)
BYZYDURA!
Eh, widzę że i ty złapałeś się w pułapkę powtarzania niesprawdzonych mitów.
Zastanów się. Z czego składa się powietrze, które to sie tak rozszerza przy zmianach temperatur? Przypadkiem nie z azotu w prawie 80%?
Sam powtarzałem tą głupotę przez długi czas, ale czas z tym skończyć :)
pozdr,
--
LS
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Heidenau K73 kupie
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 74 zapytań