46

Odp: Już nie mogę wytrzymac!!!

rater-tarnow napisał/a:

Jacus - w ta sobote moze jzu wyjedziemy razem ???? zobaczymy jak noga sie bedzie sprawowac- oby mi jej nie urwalo :)

Rafal powolutku bez presingu i bedzie git :D

Panowie jezeli ktos by chcial przyjechac w tą sobote i pojezdzic z nami w Tarnowie to dajcie znac tak jak ostatnio bym mogl goscia zwerbowac na 7 rano :D

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

47 Ostatnio edytowany przez paolo (2013-04-04 06:22:56)

.

48

Pawel ok zadzwonie jutro na 100% i pogadam a wieczorem napisze czy nie przelozymy treningu na niedziele

Gabriello napisał/a:

Podziękowania dla wszystkich że mogłem się tam dziś znaleźć. Dwa lata przerwy wyszły dziś zarówno kondycyjnie jak i technicznie. Dla mnie to nowa dyscyplina nowy motocykl, pierwsza lekcja była ok. Do zobaczenia następnym razem

Gabi podobo kreciles jakis film czy zmontowales juz cos ?? jak tak to zapodaj jakis link na forum :D

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

49

to zapowiada sie intensywny weekend - musimy jeszcze w tarnowie musimy zrobic tor SM i wtedy bedzie gites :) jakies pomysly na lokalizacje ??????

50

aaaaaaa bo ty nic nie slyszales podobno sa jakies plany na otwarty nowy tor kartingowy w krzyzu :) byloby zaje....e jak zrobia ten tor :D

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

51

no nie slyszalem - ale to musi w takim razie byc taki odrazu pod SM zeby szerszy byl. a kto sie tym zajmuje? chlopaki z kochanowskiego??

52

senso napisał/a:

Pawel ok zadzwonie jutro na 100% i pogadam a wieczorem napisze czy nie przelozymy treningu na niedziele

Gabriello napisał/a:

Podziękowania dla wszystkich że mogłem się tam dziś znaleźć. Dwa lata przerwy wyszły dziś zarówno kondycyjnie jak i technicznie. Dla mnie to nowa dyscyplina nowy motocykl, pierwsza lekcja była ok. Do zobaczenia następnym razem

Gabi podobo kreciles jakis film czy zmontowales juz cos ?? jak tak to zapodaj jakis link na forum :D

Witam ponownie, filmiki były kręcone niestety zapomniałem przestawić opcji i wyszły w najgorszej jakosci. Nic nie obiecuję być może coś tu zamiescimy. Dziś ponownie odwiedzilismy miejscówke w tarnowie było 4 moto, zrobilismy dużo kresek i jednego dzwona. Kolega Piotrek zmienił troche konfiguracje toru i od razu zrobiło sie ciekawiej.Zrobiłlismy dzis pare zdjęc i filmik, za tydzien będe miał płytke ale może wczesniej chłopaki cos wrzucą. A było dzis na co popatrzec wysoka półka mistrzostw polski.
Pozdrawiam Gabriel

53

Gabriello napisał/a:

A było dzis na co popatrzec wysoka półka mistrzostw polski.

Kto byl?

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

54

[/quote]Kto byl?[/quote]

nr 55, 88, 5

I oczywiscie krosno team

55

Gabriello napisał/a:

Kto byl?

nr 55, 88, 5I oczywiscie krosno team

Panowie jeszcze raz wielkie sorki ze nie polatalem dzis z Wami ale po wielu probach i wysilkach moj SMR nie odpalil Mam nadzieje ze podobnie jak tydzien temu bawiliscie sie swietnie

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Jacek Dembiński