Odp: Czyszczenie KEIHIN FCR 41 MX
ja mogę sie mieniać:)
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Czyszczenie KEIHIN FCR 41 MX
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mogę sie mieniać:)
Ja mam na zbyciu dobrze działającego dellorciaka w zestawie z linką i rolgazem :)
A wracając do tematu przewodniego, to ja polecam szuwaks do czyszczenia gaźnika w spray'u z STP. Działa i jest w normalnej cenie.
Crazy raczej zostane przy FCR. Czy jest zasyfiony to nie wiem ale sie dowiem. Keihin prychac ale Keihin byc dobry ,glodny na benzin :)
no i ma zapiske na budzie: "for race track use only" , czyli do jazdy po wawie :)
Spis partow Keihin FCR MX:
http://www.keihin-us.com/am/_media/pdf/fcrmx_parts.pdf
Widze ze bede kroliczkiem, ok , dzis, max jutro wyciagam go z drzty. Brzoz bys teraz nie poznal DRZty, taka czysta....i nie ma przodu :)
muszę wyregulować mojego, moze mu dyszę zmienić albo co, żeby mnie duki nie łykały po zmianie zębatek na standardowe.
Brzoz bys teraz nie poznal DRZty, taka czysta....i nie ma przodu
lodówki też bym pewnie nie poznał:)
duki ,dupki? jakie duki? loduki tez bys nie poznal :)
Wracajac do tematu:
Wyciagne gaziora i zobacze co sam moge zrobic badz zepsuc. Potem albo Daniszewska albo Onda :).
Na pierwszy strzal idzie regulacja zaworow w niedziele
Co do regulacji gaznika to ku*** mac ta ilosc srubek do krecenia/regulacji to mnie przeraza/podkreca :)
PS. Nie zmienaij zebatek, bo duki jak widza taka dluuuga gume to i tak jada za toba sliniac sie :) I tak od swiatel do swiatel
ale na gumie nad morze nie zajadę, a chciałbym pojechać i to ze średnią 120-130. a jak mam 136 maksa to robi sie kiła.
I nie pisz już tak o tym lataniu na kapciu bo mi nikt za dwa lata Kata nie kupi:)
Chociaż Maciek (pozdro dla ciebie) kupił mimo że przeczytał tutaj wszystko o gumowej drzecie:)
No nad morze srodziemne to ciezko bedzie :D
duki=dupki
Przestan grzebac, zacznij j***ć :) :) :) jako mowi PL przysłowie :) :)
Koniec offtopow!!
Tylko nie odkręcaj tego kabla od połozenia przepustnicy (throttle sensor)
jeśli chcesz prześlę na maila manuala od husaberga tam jest wszystko opisane i ozdjęciowane
por favor :)
Dzis rozkrecilem FCRa: gorna pokrywke oraz dol gdzie jest plywak. I moge powiedziec ze w srodku byl bardzo czysto, choc obawialem sie jakiegos syfu tam gdzie jest plywak. A tu mila niespodzianka. Iglicy nie dotykalem, bo musze jeszcze doczytac manuala. Troszke dziwny ten moj FCR, bo nie ma zadnych dodatkowych wezykow(oprocz hot startu).
Z tego co mi napisal Hubercik to FCRy tak nie z abardzo kochaja wolne obroty na postoju.Wrzuce zdjecia gaziora jutro.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Czyszczenie KEIHIN FCR 41 MX
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 72 zapytań