Odp: MP i PP Słomczyn 3-4 sierpnia- Troche inna runda;)
Super impreza! Byłem jako kibic, zabrałem rodzinkę i fajnie spędziliśmy popołudnie :) Otwarty padok super sprawa!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » MP i PP Słomczyn 3-4 sierpnia- Troche inna runda;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Super impreza! Byłem jako kibic, zabrałem rodzinkę i fajnie spędziliśmy popołudnie :) Otwarty padok super sprawa!
zaskoczyć na minus zaskoczyło mnie jedynie to, że mamy tutaj na forum mnóstwo ludzi z Warszawy i centrum kraju, a z cywilnych supermoto widziałem chyba tylko jednego smcra, nic więcej. Ja mam do Słomczyna 200km, więc dupa by mi odpadła, z tego względu byłem samochodem. Ciężko mi to trochę zrozumieć ale tak to już jest, że do gadki to zawsze wszyscy, a robić nie ma komu, przykre.
Z tego co widziałem to sporo chłopaków brało udział w zawodach jak również w ich organizacji więc nie oceniaj tego w ten sposób że robić nie ma komu.
- liczyłem na więcej bigfootowcow - możliwe, że zabrakło reklamy w środowisku MX
Levis obawiam się że termin zawodów pokrywał się z Mistrzostwami Polski MX w Lipnie.
Wszystko juz zostalo napisane.
R-E-W-E-L-A-C-J-A !!!
We wszystkich punktach. Cos tam bylo o malej ilosci gniazdek elektrycznych? Wpadnijcie do Torunia, zobaczycie jaka moze byc hujnia z gniazdkami i bezpiecznikami.
KM Supermoto mogliby organizowac wszystkie rundy, ale szkodza bo by niestartowali.
A przy okazji, kiedy filmy z dronow? Powinny byc petarda!
Wszystko juz zostalo napisane.
R-E-W-E-L-A-C-J-A !!!
We wszystkich punktach. Cos tam bylo o malej ilosci gniazdek elektrycznych? Wpadnijcie do Torunia, zobaczycie jaka moze byc hujnia z gniazdkami i bezpiecznikami.
KM Supermoto mogliby organizowac wszystkie rundy, ale szkodza bo by niestartowali.A przy okazji, kiedy filmy z dronow? Powinny byc petarda!
Dzięki za dobre słowa :) Na następnych naszych rundach postaramy się normalnie startować, na tej głównym powodem były kontuzje.
Wszelkie problemy i utrudnienia związane z prądem będą oczywiście usunięte :) Filmy to kwestia godzin ;)
SUPERMOTO RULEZ!!! :D
Będziemy oczywiście walczyć w PZM o nie pokrywanie sie rund SM z MX w przyszłym sezonie.
Kolejny obiekt warty uwagi to tor Wschodzący Białystok , ludzie są tam chętni na rundę ale nie są zrzeszeni , tor ma potencjał i możliwość wybudowania off road SUPERMOTO POLAND weźcie pod uwagę planując kolejny sezon :)
Kolejny obiekt warty uwagi to tor Wschodzący Białystok , ludzie są tam chętni na rundę ale nie są zrzeszeni , tor ma potencjał i możliwość wybudowania off road SUPERMOTO POLAND weźcie pod uwagę planując kolejny sezon :)
Oczywiście mamy go na uwadze ;) Dzięki! :)
jako podlaski słoik z Mazowsza 100% się zgadzam i potwierdzam, tor ma ogromny potencjał, obsługa toru jest otwarta na rozmowy a i coraz więcej zawodników sm do nas tutaj zagląda :) także czekamy na zawody w Białymstoku!
a co do rundy (z punktu widzenia kibica) - super chłopaki, że Wam się po prostu chce coś robić, że podejmujecie taką inicjatywę, aby wreszcie coś się działo w świecie sm. Świetnie, że w końcu zawody były na innym torze niż Bydgoszcz czy Koszalin. W padoku dało się zauważyć wręcz rodzinną atmosferę :)
Pozostaje życzyć Wam powodzenia w organizacji kolejnych rund! :)
właśnie leciała mini relacja video w Raporcie na TVN Turbo :)
właśnie leciała mini relacja video w Raporcie na TVN Turbo :)
Jakby ktoś chciał obejrzeć to jest na hermunen hermes (fb) :)
Rafael napisał/a:właśnie leciała mini relacja video w Raporcie na TVN Turbo :)
Jak zwykle nielegalna kopia! zgłaszam do płokułatury!
Rafael napisał/a:właśnie leciała mini relacja video w Raporcie na TVN Turbo :)
Ujęcia z drona to jest coś pięknego :)
muszę przyznać, że w pierwszej chwili wyglądało to jak jakaś gra komputerowa :D
[url]https://youtu.be/wz33bxuKOAk[/url]
[url]https://youtu.be/NNzrZTvIE60[/url]
Krótka zapowiedź tego w jakiej konwencji będzie utrzymana relacja z rundy ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » MP i PP Słomczyn 3-4 sierpnia- Troche inna runda;)
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 74 zapytań