Odp: wydech ktm 690 smcr 2019
zaraz jakos zapodam, wlasnie wrocilem z krotkiego llatanka , kto mowil ze wings to lipa to nie wie o czym gada, jest dzien do nocy z porownaniem z ta stockowa kosiarka, geba sie cieszyyy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » wydech ktm 690 smcr 2019
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zaraz jakos zapodam, wlasnie wrocilem z krotkiego llatanka , kto mowil ze wings to lipa to nie wie o czym gada, jest dzien do nocy z porownaniem z ta stockowa kosiarka, geba sie cieszyyy
[url]https://naforum.zapodaj.net/6970b2a99e00.jpg.html[/url]
Wywal dB kilera, dopiero zobaczysz jak fajnie gada :)
siedzi pięknie!
Bajka
kurde tak chce zrobic , ale chyba trzeba bedzie mape zrobic bez db?
Nie koniecznie, jeździłem z wingsem bez wgrywania z tym ze był to poprzedni model Smc r
Nie koniecznie, jeździłem z wingsem bez wgrywania z tym ze był to poprzedni model Smc r
jutro sprawdze , chociaz czlowiek ktory mi wingsa sprzedawal , mowil ze bez db , trzeba mape i filtr zmienic i bezdie git
na 99% trzeba będzie
no latam 2gi dzien bez db , jakos nic sie dzieje 'zlego', napieprza konkretnie , na zimnym , na cieplym, jest ok , nie wiem czy zostawic, czy podjechac na mapy,pomocy
Jeżeli pojedziesz na wgranie mapy do osoby która dobrze ci to zrobi to wgranie mapy ma sens, w innym wypadku może ci zacząć gasnąć na wolnych obrotach
Jeżeli pojedziesz na wgranie mapy do osoby która dobrze ci to zrobi to wgranie mapy ma sens, w innym wypadku może ci zacząć gasnąć na wolnych obrotach
dobrze tzn. jak? wstepnie gadalem , to mmoze pod akrapa pasowac,
chociaz , moze byc gorzej , to wracamy do tego co jest... narazie nic sie nie dzieje , wiec nie wiem czy cokolwiek robic.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » wydech ktm 690 smcr 2019
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 78 zapytań