Odp: sprzedam Aprilia RXV 450 2007 rok 700 km przebiegu
Ooo, boi się koleś teraz bo się okazało, ze na forum jest majster od aprilek :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam Aprilia RXV 450 2007 rok 700 km przebiegu
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie ma tu nic do ukrycia...
To Aprilki nie da się odpalić nawet na pych, bo jeżeli nie to tak naprawdę sprzedaż jako motocykl uszkodzony z przeznaczeniem na części bo bez inspekcji silnika trudno ocenić czy jeszcze do czegoś się nada czy kwalifikuje sie do poważnej naprawy
To Aprilki nie da się odpalić nawet na pych, bo jeżeli nie to tak naprawdę sprzedaż jako motocykl uszkodzony z przeznaczeniem na części bo bez inspekcji silnika trudno ocenić czy jeszcze do czegoś się nada czy kwalifikuje sie do poważnej naprawy
na "pych" to tylko Hulk dałby radę bujnąć ten pojazd... Dlatego oferuję możliwość zwrotu, jeśli usterka będzie inna i bardziej kosztowna, niż napisałem. Gwarantuję, że to kwestia rozrusznika, ten model słynął z kłopotów z trudnym rozruchem wg mojej wiedzy...
Chcialem Ci pomóc, ale jak robisz tajemnice... Do tego sprzedajesz niesprawne moto za spora kwote.
Apki zapalaja bardzo dobrze czy stare czy po lifcie - tylko trzeba je dobrze wyregulowac. Na pych tez da rade, 2 osoby pchaja, ciezka osoba na moto zapina trojke i dociska masa moto...
Kurczę czytam te wpisy wasze i mnie trochę irytuje fakt ze przez przejechane kilkaset kilometrów ten sprzęt się tyle psuje i na dodatek sam nie może zapalić
11 000 to sporo za 'nowy' motocykl do małych poprawek?
11 000 to sporo za 'nowy' motocykl do małych poprawek?
Ja osobiście gdyby to były "małe poprawki" wolałbym zrobić to samemu i sprzedać motocykl jako w pełni sprawny. Niż przez "małe poprawki" sprzedawać motocykl w zupełności nie sprawny. Ani się tym przejechać, ani odpalić i posłuchać.
Jedynie levis mógłby chyba to kupić bo pewnie 80% klientów jak usłyszy, że nie odpala to obejdzie łukiem.
Też tak jak Koso pisze słaba reklama sprzętu, nowy nie dotarty a już po naprawach i w dodatku nadal nie sprawny:)
nowy rozrusznik na allegro jest za 400 zeta, a wymiana to 10 min roboty...
nowy rozrusznik na allegro jest za 400 zeta, a wymiana to 10 min roboty...
levis - zapraszasz mnie z moto do Warszawy na "usprawnianie"? ;)
Zawsze miałem problem z tym zimnym rozruchem, jakby akumulator (nawet po wymianie na nowy) zbyt słabo kręcił rozrusznikiem.
Sprawdzę po powrocie numer silnika i go tu napiszę, skoro to coś wnosi.
jak naprawię/zdobędę nowy kabel to zapraszam. Obecny niestety przestał działać i muszę go oddać do zaprzyjaźnionego elektronika...
łatwo nie było, ale to chyba to: aprilia RX45 *02704*
Wynikaloby z numeru, ze jest to wersja z poprawionymi zebatkami rozrusznika, ale z pomaranczowym uszczelnieniem karterow.
Wynikaloby z numeru, ze jest to wersja z poprawionymi zebatkami rozrusznika, ale z pomaranczowym uszczelnieniem karterow.
Dzięki za info. To dobrze, czy źle?
To oznacza, ze w niedlugiej przyszlosci ( o ile juz nie wystapilo) zacznie sie mieszac plyn chlodniczy z olejem.
Aby temu zapobiec/naprawic, nalezy wyjac silnik, rozpolowic i zlozyc na nowym czarnym uszczelnieniu.
Przy okazji warto wymienic szklanki zaworowe, na wersje DLC.
Sprawdzic tloki czy nie maja nadmiaru spalonego oleju - jezeli tak, to silnik zle dotarty i nalezy wymienic rowniez pierscienie.
Zebatki ukladu rozruchowego powinny dawac rade i silnik spokojnie powinien odpalac
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam Aprilia RXV 450 2007 rok 700 km przebiegu
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 75 zapytań