16

Odp: Akumulator 690.

ok, w takim razie kupię na miejscu jakiegoś sztrucla, co będę mógł używać w kiepskich warunkach, a w międzyczasie trzeba rozglądać się z litowo-jonowym.

Sprawdź pls cenę tego JMT LTM9 :)

W apce jest taki problem, że jak jest zimny silnik, to wtrysk paliwa jest dopiero po 8 obrocie silnika. Do tego czasu moje napięcie na akumulatorze spada do 8V i wtedy to już jest za niskie ciśnienie na listwie, słaba iskra i w ogóle nawet nie wiem czy wtryskiwacze podają paliwo :P

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

17

Odp: Akumulator 690.

levis napisał/a:

ok, w takim razie kupię na miejscu jakiegoś sztrucla, co będę mógł używać w kiepskich warunkach, a w międzyczasie trzeba rozglądać się z litowo-jonowym.

Sprawdź pls cenę tego JMT LTM9 :)

W apce jest taki problem, że jak jest zimny silnik, to wtrysk paliwa jest dopiero po 8 obrocie silnika. Do tego czasu moje napięcie na akumulatorze spada do 8V i wtedy to już jest za niskie ciśnienie na listwie, słaba iskra i w ogóle nawet nie wiem czy wtryskiwacze podają paliwo :P

To raczej bym Ci sugerował Aliant, ma większy prąd rozruchowy. W przypadku dwóch garów ze sporą kompresją lepiej dorzucić i mieć gwarancję tego, że będzie działać jak trzeba :)

Chociaż JMT litowo-jonowy mi obraca dwulitrowym piecem w aucie i póki co działa :D

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08