Odp: Zmiany w regulaminie homologacji torów Supermoto
Jak to wam wyjdzie, to bedzie przełom
Były : XT125, CRM85, MX125, TE250, YZ450F, XTX660, DRZ400SM, SHIVER750 MT07
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zmiany w regulaminie homologacji torów Supermoto
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak to wam wyjdzie, to bedzie przełom
Nie jestem w klubie, ale mam kontakt do kolesia ktory jest na liscie z klubu Toruńskiego i moge wam dać kontakt do niego lub mu to podesłać
Ja po weekendzie osobiście pojadę z tym do PZM w Bydgoszczy
Nie do PZM a do swojego klubu. Powinna to wysłać sekcja motocyklowa. Pojedynczy zawodnicy nie mają nic do gadania
Nie jestem w klubie, ale mam kontakt do kolesia ktory jest na liscie z klubu Toruńskiego i moge wam dać kontakt do niego lub mu to podesłać
Jakbyś mógł. On musi to zgłosić do Swojej sekcji motocyklowej.
Zamieściłem na dysku najnowsze wersje.
Domier napisał/a:Ja po weekendzie osobiście pojadę z tym do PZM w Bydgoszczy
Nie do PZM a do swojego klubu. Powinna to wysłać sekcja motocyklowa. Pojedynczy zawodnicy nie mają nic do gadania
Bachu napisał/a:Nie jestem w klubie, ale mam kontakt do kolesia ktory jest na liscie z klubu Toruńskiego i moge wam dać kontakt do niego lub mu to podesłać
Jakbyś mógł. On musi to zgłosić do Swojej sekcji motocyklowej.
Zamieściłem na dysku najnowsze wersje.
W sensie klub miałem na myśli :) LKT WG
W Poznaniu ktoś zadziałał w temacie?
Ja nic o tym nie wiem.
nie ma się co angażować. Nic raczej nie ugramy- a na pewno nie w takiej formie ;)
I jak? Nie udało sie nic zdziałac?
Podobno PZM pracuje nad takim dokumentem- wytyczne do homologacji toru supermoto. Nie wiem ile czasu nad nim pracują i ile jeszcze im to zajmie.
Nasz pomysł raczej się nie przyjmie.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zmiany w regulaminie homologacji torów Supermoto
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 80 zapytań