16 Ostatnio edytowany przez Dzinkss (2017-03-14 03:07:57)

Odp: [S] KTM SMC 660 2x AKRAPOVIĆ 2007r. A2

Frager napisał/a:

Dzinkss - nie możesz normalnie przez telefon zadzwonić i się wypytać o wszystko? :)

Nie ekscytuj się tak chłopie bo Ci żyłka pęknie, easy.

Pozdrawiam :)

Chętnie bym zadzwonił ale nie mam nic na koncie;))
Nie ekscytuje się tylko chciałem dowiedzieć sie czegoś wiecej na temat eksploatacji silnika. Sprzęt wpada w oko, dużo kasy wrzuciłeś w te pierdołki które dodają uroku, a o serduchu nic a nic. Wystarczyło napisać, silnik nigdy nie otwierany, chula ze aż miło, nie bierze oleju, ostatnie regulacje i wymiany robiłem x temu, brak jakichkolwiek oznak świadczących o zbliżających sie kłopotach i wszystko w temacie. Jeżeli kolega miał sprzeta 4lata to powinienes wiedzieć troszkę wiecej o stanie serducha. I żaden u mnie problem i ja wierze w niskie przebiegi jak i 10-letnie perełki (sam po sobie wiem ile robię rocznie km) tylko dla zasadności takiego stanu rzeczy szukam jakichkolwiek sensownych argumentów które utwierdzą chec wydania większej kasy bo warto zapłacić maks cenę i mieć spokój na dłuższy czas.
PS. Od Stopka go moze kupiles?

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

17 Ostatnio edytowany przez Frager (2017-03-14 20:32:08)

Odp: [S] KTM SMC 660 2x AKRAPOVIĆ 2007r. A2

Nie kupiłem go od żadnego Stopka.
Kupiłem go od znajomego który... w zasadzie też jest tutaj na forum ba...!
Brał nawet udział na jednym ze zlotów forumowych SM jak się nie mylę w Sudetach w 2011r. ?

Dla potwierdzenia poszukałem trochę w archiwum i... :)
[url=http://pokazywarka.pl/z78ceo/]Zdjęcia[/url]

Jedni zbierają znaczki, Drudzy chodzą do kina... A MY LUBIMY, JAK NAM SKACZE ADRENALINA!