Odp: 26 .08 lub 25.08 tor Bydgoszcz
I do tego zawsze kilka osób się nie wpisuje a pojawia ;)
+2 ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 26 .08 lub 25.08 tor Bydgoszcz
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I do tego zawsze kilka osób się nie wpisuje a pojawia ;)
+2 ;)
ok, daj znać o której zaczynamy
Jutro wszystko bede wiedzial
+1
Up. Po wykonaniu telefonu gosc kazal mu wyslac mailem zgloszenie. Po wyslaniu dostalem maila ze brak mozliwosci wynajecia toru. Po ponownym wykonaniu telefonu powiedzial mi ze tor zajety lecz w kalendarzu nie ma rezerwacji żadnej. Także niestety odwołane wszystko
Cały weekend mają zajęty?
W tym tygodniu powiedział ze nie ma możliwości . W ogóle strasznie nie miły był ziomek nie chciał nic powiedzieć dlaczego brak możliwości etc
To może alternatywnie Toruń? :)
Oni tam tak mają. Potwierdzam. Są niemili.
strasznie nie miły był ziomek
a nie dodał, że tylko dla członków LKT wyczuł gościeradz? A jak jesteś z torunia to się bujaj:)
Tez z nimi kiedys gadalem i tez mącili. W koncu powiedzieli ze supermoto za glosne i ze sie sasiedzi skarżą.
"Szanowny Panie,
w tym dniu dopuszczam jedynie indywidualne treningi np. w czterech sesjach 15 minutowych (pod warunkiem indywidualnej potwierdzonej rezerwacji). Nie ma możliwości wynajęcia toru na wyłączność.
Pozdrawiam
KS" dostałem dziś takiego maila
teraz to trochę późno :(
No ja niewiem maniek Ale oni chyba kpią sobie z ludzi. Jak dzwoniłem to nie mógł mi tego wtedy powiedzieć? :( naprawdę szkoda nerwów
Mogę się założyć, że ludzie z ich kub będą mogli normalnie trenować z terenem :(
Ale co tam w piątek przed zawodami też będzie można polatać
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » 26 .08 lub 25.08 tor Bydgoszcz
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 77 zapytań