Odp: III i IV RUNDA MP i PP Koszalin
Co tam się musiało dziać wczoraj wieczorem, że zamknęli plaże w Mielnie, Sarbinowie i Unieściu? Przyznać się kto sikał do wody!?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III i IV RUNDA MP i PP Koszalin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co tam się musiało dziać wczoraj wieczorem, że zamknęli plaże w Mielnie, Sarbinowie i Unieściu? Przyznać się kto sikał do wody!?
...
[url]https://www.facebook.com/supermotosport/photos/pcb.843969872351493/843969832351497/?type=1[/url] może awaria
Lucek zdrowia!
o fuck............ Lucek, zdrowia tak jak Mały pisze. Moto się wyklepie...
Cześć
Szlo dobrze jak na mnie nawet bardzo...
Złamana kość udowa
Obojczyj
Zebro
Cześć
Złamana kość udowa
Obojczyj
Zebro
Lucek zdrowia ci życzę chłopie i pamiętaj dla mnie jesteś jak napis na twojej huśce ''world champion"
Cześć
Złamana kość udowa
Obojczyj
Zebro
Szybkiego powrotu do zdrowia!
Hopki byly wymagajace dla wiekszosci zbieraly zniwa niestety... Lucek szybkiego powrotu do zdrowia . Ode mnie tyle fajna udana runda milo bylo znow sie z wami spotkac pogadac chyba to jest lepsze od samej jazdy na zawodach :)
Nic dodać nic ująć, wymagający ale bardzo przyjemny teren, dobrze polatane, czasy (przynajmniej te niedzielne) satysfakcjonujące - tutaj podziękowania należą się kolegom od TM'a z nr 545, zwłaszcza Danielowi ;) Te 2 urwane sekundy to właściwie wasza zasługa ;) Dzięki chłopaki ;) W wyścigu widać jak niewielkie różnice czasowe były w klasie amator ;) W moim przypadku największe straty to pierwsze okrążenie - prawdopodobnie wynik braku kocy które koledzy i koleżanka posiadali ;) Dzięki wszystkim za wspólne polatanie i świetne widowiska w MP i PP ;)
Ten Austriak w niedziele przesadzał z tempem ;O
4mega pixele w telefonie oł jea
[url]https://www.dropbox.com/sc/eg4g7yfqwk2b1xy/AADf0Nf2Y8EdtSVP0y5wQUj8a[/url]
wrzućcie jakieś fotki czasów kwalifikacji :-) wszystkich 3 grup jak można :)
wszystko jest na motoresults.pl więc słaby sens
sorry, faktycznie są dostępne.
Cześć
Złamana kość udowa
Obojczyj
Zebro
Wracaj szybko do zdrowia!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III i IV RUNDA MP i PP Koszalin
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 84 zapytań