136

Odp: II Runda MP i PP w Toruniu 2015.06.13

paczek napisał/a:
zural_Jedrzej napisał/a:
levis napisał/a:

Ciągle mówi się o rozwoju supermoto w Polsce i dobrze. Natomiast zauważyłem, że jest to skierowane do ludzi, którzy już kręcą b.dobre czasy, mają super przygotowane motocykle itd.

Szkoda, że nie ma jakiejś inicjatywy dla tych, którzy dopiero zaczynają. Owszem można ćwiczyć na własną rękę, ale co z tego ? Co nam da, jak 20 razy powtórzymy ten sam błąd ? Możliwe, że będzie się ten sam błąd powtarzało 100 razy i nic to nie zmieni, dopóki ktoś nam nie wytłumaczy co źle zrobiliśmy i jak to poprawić...

Zmierzam do tego, że chętnie zapisałbym się na szkolenie do jakiegoś dobrego zawodnika i nie mówię tutaj o hiper zagranicznych dzikach. Myślę,  że jakby jakiś zawodnik z MP, znalazłby jeden dzień na poprowadzenie szkolenia dla 10-15 początkujących osób, to byłby to już krok w dobrą stronę. Oczywiścnie nie za darmo, ale też nie za kwotę z kosmosu, coś pokroju 150-200 zeta od osoby + koszt za tor.

Myślę, że byłoby sporo chętnych, a osoba szkoląca też nie byłaby stratna i co ważne miałaby duży wkład w rozwój supermoto w PL.

Zaraz pewnie zjebie mnie 100 osób, coż trudno, przywykłem już do krytyki...

W sierpniu jeżeli ktoś by zorganizował tor Bydgoszcz, Toruń, Koszalin z chęcią bym przyjechał i potrenował mniej zaawansowanych , nie odpłatnie kwestia załatwienia trasy na asfalcie może za dużo nie pomogę ale w terenie coś podpowiem , jeżeli są chętni w sierpniu można coś zorganizować myślę że oprócz mnie jeszcze kilku zawodników z MP było by chętnych do potrenowania :)

Ja jestem chętny, ja pewnie nie podpowiem nic w terenie, wręcz posłucham co ma Jedrzej do powiedzenia, ale mogę coś tam pomóc z asfaltem. Czasami nawet mam wrażenie , że lepiej mi idzie tłumaczenie komuś niż sobie ...

Też z chęcią przyjadę posłuchać i nauczyć się czegoś :)

Obecnie poszukiwania.

Honda CRF 450 R <3

137

Jeżeli tylko praca mnie nie przyblokuje też się na to z chęcią pisze

Części silnikowe, odzież motocyklowa oraz akcesoria jeżeli czegoś potrzebujesz napisz do nas ! sklep@RRmoto.pl

4SR SIDI ALPINESTARS NOLAN LS2 X-LITE MOTUL IPONE SBS NISSIN AXO FLY PROGRIP

138

Jezeli mowa o poczatku sierpnia, to pisze sie napewno.

139

chętni na pewno się znajdą, tylko kto się podejmie organizacji ?

KTM 525 SM

140

Ja moge podjąć sie wynajmu toru tak jak to bylo w zeszlym roku :-) wtedy wszyscy byli chyba zadowoleni z ceny i czasu treningu :-) tyle ze pewnie znow nas nie wpuszcza w teren

Husqy SMR-R 450

141

Jeśli Bydgoszcz lub Toruń i inne dni niż 14-16.08 (jadę na MotoGP do Brna) to jestem :) Świetnie, że po za marudzeniem, które jest zawsze i wszędzie, komuś się chce coś zrobić w tym kierunku.

Albo ostRRRo albo wcale!

142

kusloncu napisał/a:

Ja moge podjąć sie wynajmu toru tak jak to bylo w zeszlym roku :-) wtedy wszyscy byli chyba zadowoleni z ceny i czasu treningu :-) tyle ze pewnie znow nas nie wpuszcza w teren

proponuję Bydgoszcz był by to świetny trening przed runda może być termin nawet w środku tygodnia mi to nie przeszkadza , lub weekend chociaż czuje że ciężko może być z torem proponował bym termin w okolicach 15-16 sierpnia ze względu że jest to 2 tygodnie po rundzie na Łotwie i 3 tygodnie przed Bydgoszczą)

143 Ostatnio edytowany przez muszykin99 (2015-06-18 19:31:17)

CHAW zaden problem, mozemy ugadac sie w Koszalinie. Mistrzem offroadowym nigdy nie bylem ale chetnie podziele sie swoja wiedza :)

A co do wspolnego treningu to tez wstepnie jestem na tak, chetnie posluchalbym jak trzeba jechac po asfalcie

https://www.facebook.com/SUMOsupermotoTEAM/
Było: DERBI SENDA 50 '00 < EXC 125 '03 < HM CRE 250 2t '06 < KXF 250 '06 < YZ 125 '06 < CRF 250 '10 < YZ250F '09 < YZ250F '08 < EXC 525 SM '05
Jest: CR 250 2000, KX 125 1987 :)

144

Pisze się na takie treningi, zresztą Koszalin też chętnie bym potrenowal tym bardziej że nigdy tam nie bylem ..

145

tylko nie 15-16 ;/

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

146

zural_Jedrzej napisał/a:
kusloncu napisał/a:

proponuję Bydgoszcz był by to świetny trening przed runda może być termin nawet w środku tygodnia mi to nie przeszkadza , lub weekend chociaż czuje że ciężko może być z torem proponował bym termin w okolicach 15-16 sierpnia ze względu że jest to 2 tygodnie po rundzie na Łotwie i 3 tygodnie przed Bydgoszczą)

Jeżeli byłby to weekend lub piątek chętnie pomogę Pączkowi z asfaltem na ile będę w stanie przekazać moją wiedzę do szybszej jazdy. Jędrek teren Ja mogę asfalt ogarnąć. Jeżeli dało by się zrobić piątek Bydgoszcz sobota Toruń było by najlepiej. 
PS. Na rundzie lub wolnym treningu jeżeli będę służę pomocą.

https://www.facebook.com/tsunamiagataipiotr?ref=hl
# 86 Wuju - Tsunami SM

147

Jak zdrowie pozwoli to chętnie dołączę

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

148

ktm36213621 napisał/a:

Jeżeli byłby to weekend lub piątek chętnie pomogę Pączkowi z asfaltem na ile będę w stanie przekazać moją wiedzę do szybszej jazdy. Jędrek teren Ja mogę asfalt ogarnąć. Jeżeli dało by się zrobić piątek Bydgoszcz sobota Toruń było by najlepiej.  PS. Na rundzie lub wolnym treningu jeżeli będę służę pomocą.

A ja do Włoch jechałem, żeby coś od Wuja się poduczyć a tu wszystko darmo i na polskiej ziemi :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

149

Takie podejście zawodników to mi się podoba :)
Jak tylko będe miał moto to również bardzo chętnie przyjade.

150

Franz napisał/a:

Jak zdrowie pozwoli to chętnie dołączę

Ty to już jesteś stary wymiatacz nie amator Franc hehe

https://www.facebook.com/tsunamiagataipiotr?ref=hl
# 86 Wuju - Tsunami SM